.

.

La chasse tactique Airsoft CS de protecție cosplay TF3 gilet multi couleurs vesta tactica cs cospaly vesta de protectie

La chasse tactique Airsoft CS de protecție cosplay TF3 gilet multi couleurs vesta tactica cs cospaly vesta de protectie

RON 264.00
RON 517.60
-49 %
Bunuri


]]
La chasse tactique Airsoft CS de protecție cosplay TF3 gilet multi couleurs vesta tactica cs cospaly vesta de protectie CARACTERISTICI : Molle Tactice Transformer 3 CUIB Armura Vesta. Plăci de blindaj fabricat din flexibil, hard material de neopren. 1" MOLLE chingi pe front pentru montare MOLLE pungi, perfect pentru Fast Mag pungi.(pungile nu sunt incluse) Puternic butonul nituri fixați plăcile de vesta platforma. Trei bretele reglabile pe fiecare parte pentru o potrivire perfecta. Cobra catarame ține bretele de siguranță. Umerii reglabil prin suprapunere velcro și curele de nailon. Transformer 3 CUIB Armura Vesta este platforma perfectă pentru o ușoară sarcina. Acest futurist armura pare extrem de agresiv atunci când este cuplat cu accesoriile potrivite. Condiția MOLLE chingi oferă doar suficient imobiliare pentru pungi fara a exagera, de a face aceasta vesta ideala pentru mare viteză operator. Hard neopren plăci de blindaj oferă confortabil de protecție, fără cântărire jos. Meci de până Vesta cu o centura si ai avea cea mai mare viteză de încărcare pentru CQB, teren de jocuri, și nimic în între. DETALII : Culoare - Negru,TAN Greutate 1300g Material - Neopren Ușor
Plata
Reveni
1.Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri. Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte. La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare. Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.
2.Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile lor cheltuieli
3.Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus
transport
1.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet.
2.Timp de livrare : transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mare decât de obicei
Caz&Feedbalck
1.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.
2. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

R

Cele mai bune oferte din categorie