.

.

16 Sloturi De Top Aplicare De Montare Dimensiuni Lung Pentru Mosin Nagant M44 91/30 M38 M39 Cu Picatinny Feroviar Negru Mat

16 Sloturi De Top Aplicare De Montare Dimensiuni Lung Pentru Mosin Nagant M44 91/30 M38 M39 Cu Picatinny Feroviar Negru Mat

RON 30.00
RON 31.52
-5 %
Bunuri


Negru anodizat aluminiu aeronave calitate
Acceptă toate standard Weaver/Picatinny 1913 accesorii
Nu găurire, filetare, sau legată de fabricarea armelor necesare
Se montează la vedere spate de modele 91/30, M44, M38, M39 & Chinez 53
Permite montarea de mult relief ochi domenii de pușcă standard
Mosin Nagant M44 91/30 M38 M39 Picatinny Feroviar de Sus domeniul de Aplicare de Montare Dimensiuni Lung cu 16 Sloturi
Industriale De Clasa De Aeronave Aluminiu
Construcție Solidă
Finisaj Negru Anodizat
Se Atașează La Mosin Nagant Vedere Spate Pin
Mil Standard 1913 Picatinny Rail16 Sloturi
Acest picatinny feroviar de montare va permite sa montati optica, cum ar fi puncte roșii, obiective turistice reflex, holografic obiective turistice, lung ochi relief domenii pe Mosin Nagant M44 91/30 M38 M39. Nici o modificare nu este necesar, pur și simplu conduce în vedere spate pin, muntele feroviar, și locul prevăzute șurubul în gaura pin.
Dedicat pentru toate Mosin Nagant modele inclusiv 91/30, M44 & M38 sau Chinezi Tip 53 Carabine, se Potrivește - Chineză, rusă, poloneză, România și ungaria.
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

R

Cele mai bune oferte din categorie