.

.

14/16 Inch fibra de sticla Săgeată 8031 Arbaleta Șuruburi cu 3 TPU Vane Plate Nock Trage de Vânătoare Bestia Tir cu Arcul în aer liber, Transport Gratuit

14/16 Inch fibra de sticla Săgeată 8031 Arbaleta Șuruburi cu 3 TPU Vane Plate Nock Trage de Vânătoare Bestia Tir cu Arcul în aer liber, Transport Gratuit

RON 55.00
RON 57.72
-5 %
Bunuri


Bine ati venit la magazinul nostru!
Suntem tir cu arcul original de fabrica, daca vrei ridicata produs, pls contactati-ne.
Lungimea săgeții (nu include introduce litera și nock) : 14" 16" pentru alegerea ta
Material : fibra de sticla
Vane : plastic (poate fi îndoit în timpul transportului pot recupera cu 80 °C apă caldă)
Diametru exterior : 8mm
Diametru interior : 6mm
Nock : plat nock
Punct : 100 cereale cu insert
Atenție!
Utilizarea săgeată de fotografiere consiliul va reduce durata de viață a acesteia. Deși nu va provoca săgeata pol de explozie atunci când fotografiați la bord, cu toate acestea, care vor provocat cu vârful lat plecat în larg și este foarte greu să-l scoate chiar să utilizați clema.
de transport maritim la nivel mondial :
Transport gratuit în întreaga lume,dar în mod de transport maritim depinde de cantitatea,ne va livra comanda cantități mici prin scrisoare recomandată, par avion,nava mai mare comanda prin intermediul EXPRESS.Ambele sunt gratuite.
plata :
Acceptam Alipay ȘI T/T de plată.De plată trebuie să fie dat în 5 zile după acțiunea s-a încheiat. Tot nu plăti ofertanții vor duce la un non-plată a cumpărătorului de alertă de la Ebay și feedback-ul negativ de la vânzător
Politica de retur : acceptat
Prejudiciul marfa este returnată în primele 10 zile ale achiziționate de Transport maritim și de Manipulare nu sunt rambursabile . Livrare gratuita produse, costul de transport maritim (35%*prețul de vânzare) nu sunt rambursabile.
En-gros :
Suntem orignal fabricarea,OEM de servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist,Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util. dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.
Alege-ne, alege cel mai bun!
Suntem o fabrica care se specializează în fabricarea și exportul de Săgeată, Praștie, Vane, Pene, Nock, cu vârful lat, Sfat și Săgeata tub.
De asemenea, bun venit clienții noștri trimite proba la noi pentru a dezvolta noi linii de produse. Întotdeauna putem satisface nevoile diferite.
Calitate excelentă este întotdeauna scopul nostru și a devenit fabrica noastră de viață. Succesul companiei noastre se bazează pe o atitudine pozitivă față de calitate și servicii.

R

Cele mai bune oferte din categorie