.

.

Cloudray 80W Laser CO2 de Alimentare pentru emisiile de CO2 pentru Gravare cu Laser Masina de debitat MYJG-80W

Cloudray 80W Laser CO2 de Alimentare pentru emisiile de CO2 pentru Gravare cu Laser Masina de debitat MYJG-80W

RON 420.00
Bunuri


9491
1. Buna compatibilitate : poate fi aplicabilă 80 W Tub cu Laser fabricate de diverse fabrici.
2. Răspuns rapid de viteză și de efect,de înaltă performanță,de mare putere de tăiere,de asemenea, poate prelungi cu laser tub de viață de serviciu.
3. Ușor de control : pornire și oprire de laser poate fi cu ușurință controlată de nivel TTL.
4. Sursa de alimentare are ieșire circuit deschis de protecție.
5. Sursa de alimentare are semnal TTL indicație, apă prin semnalul de indicație și de ieșire a laserului cu indicație.
6. Acest alimentator are Buttonto ieșire de test laser manual.
7. Aplicație : Sculptura și se taie acril,tesatura,de culoare dublă foaie și cauciuc etc.
Intrare Tensiune de Intrare AC220 V/AC110 V AC frecvență 47 ~ 440 Hz Ieșire Max ieșire 26 KV tensiune de iesire Max 28m A curent Dimensiune Lungime*latime*Inaltime 230*161*91 (mm) Greutate(kg) 2.8 Eficiență de 91% MTBF ≥ 30.000 de ore viteza de Răspuns ≤ 1ms (Timp de Semnal TTL este dat la un curent de ieșire de până la 90% pre-setarea curentă) Rezista de Tensiune Intrare-Iesire, Intrare-Carcasa : AC1500 V 10m A ' 60, Ieșire catod este conectat cu cabina. Mediu -30°+65° Răcire răcire Forțată cu aer (ventilator de răcire)
Putere de detectare instrucțiuni :
Atunci când puterea este în așteptare,să apăsați butonul de test.
1. Indicatorul luminos "L" și "P" ar trebui să lumina. Dacă "Eu" nu-i lumină, există o problemă cu sursa de alimentare.
2. Indicatorul luminos "L" și "P" sunt atât de lumină. Dacă tub cu laser de lumină, sursa de alimentare si tub sunt atât de lucru.
Dacă tub cu laser nu este lumină ,este o problema cu tubul.
Taxe vamale : Toate produsele de transport maritim din China ar putea duce tarife. Vă rugăm să știu de bine despre țara ta e legile de import. Toate produsele Cloudray de vânzare default FOB termeni de tranzacționare, cumpărătorii vor avea responsabilitatea sa pe toate tipurile de impozite în țara lor. Dacă aveți cereri speciale despre declarație, vă rugăm să lăsați mesaje de la noi atunci când face o comanda. Transport locale din țară (Germania/SUA/Rusia) nu are nici tarifele de import necesare. Toate pachetele pentru Brazilia nevoie CPF numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Argentina nevoie de CUIT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele de Chile nevoie RUT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Rusia nevoie de Numele Complet ( prenume + Mid nume + Ultimul nume ).
1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne.
2. Dacă există probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Vom face eforturile noastre de a vă ajuta să rezolve problema.

R

Cele mai bune oferte din categorie