.

.

Footful Profesional Din Oțel Inoxidabil Paronichie Unghiera Toenail Incarnate Ac Unghiera ---Mare

Footful Profesional Din Oțel Inoxidabil Paronichie Unghiera Toenail Incarnate Ac Unghiera ---Mare

RON 20.00
RON 21.00
-5 %
Bunuri


Descriere : Material : Otel Inoxidabil Dimensiuni : Lungime Totală : 13.3 CM / 5.2 inch Lungime de marginea de taiere : 2 CM / 0.79 inch Lățime de diferența de deschidere : 0.9 CM / 0.35 inch de Mare pentru tunderea ac cuie, cuie groase, greu cuie, leuconychia, porumb etc.
Caracteristici : Primavara Aplicate Curbare poate fi închis End pentru convenabil și în condiții de siguranță realizarea Special concepute pentru ac cuie, cu cel mai lung și mai ascuțit de ultimă oră, realizate din otel inoxidabil, Acest articol este, de asemenea, proiectat cu un capac de plastic pentru marginea de taiere. Scoateți capacul înainte de utilizare, și redeschide final la mânere. Amintiți-vă pentru a curăța după utilizare, închideți mânere și capac de margine.
Notă : Curățați reziduurile după fiecare utilizare Acest produs este recomandat pentru uz privat. Dacă este folosit de către o altă persoană, dezinfecție este sugerat te Rog capac marginea atunci când nu este utilizat pentru o depozitare în condiții de securitate Păstrați la îndemâna copiilor; evitați locurile care ești umed și apă.
De ce Footful TM
Profesionale
Footful modelului echipa multinațională, reunind expertiza în proiectarea, fabricarea și aplicarea de produse de îngrijire picior, oferind valoarea maximă a nevoilor pieței.
De Asigurare A Calității
Footful modelului facilitate de producție înregistrate ISO 9000 : 2011 sistem de management al calității standarde.
Pret redus
Vanzarea de on-line numai.
De la fabrică la clienți direct, scutit de intermediar.
Pachetul Include :
1 x Footful Paronichie unghiera
Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare

R

Cele mai bune oferte din categorie