.

.

transport gratuit 3ml 50pcs slim rola pe rola sticle de uleiuri esențiale rollon reîncărcabile sticla de parfum deodorant containere

transport gratuit 3ml 50pcs slim rola pe rola sticle de uleiuri esențiale rollon reîncărcabile sticla de parfum deodorant containere

RON 96.00
RON 102.00
-6 %
Bunuri


Ne vom concentra pe ambalaje, containere pentru produse cosmetice, parfumuri, uleiuri esențiale, ser, medicamente, alimente, depozit de utilizare. Toate produsele - producătorilor de vânzare directă . Mai bună calitate și servicii aici.
Element : 3 ML Amber Tub 3ml slim rola pe rola sticle de uleiuri esențiale roll-on reîncărcabile sticla de parfum deodorant recipiente cu capac negru
Componente : sticla + stee/sticlă roller ball cu PE casa + aluminiu/capac plasic
Capacitate : 3 ml
Capacele sunt disponibile în negru, argint și aur culori, vă rugăm să lăsați mesaje cu scopul de a ne spune capac de culoare doriți. Dacă nu, spune-ne, va vom trimite capace de argint.
Con tact mine pentru reducere dacă ai nevoie de mare Cantitate!
Despre Proba
Dacă aveți nevoie de probe cu logo-ul de imprimare , vă rugăm să ne contactați.
Avem mai multe sticle de ulei esențial, vă rugăm să consultați linkul de mai jos. 1, Logo-ul pot fi imprimate pe sticla bazat pe 5000pcs pe culoare 2, putem face personalizat sticle ca design-ul sau proba. Pentru livrare expres. Notificare :
1.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.
2.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.
3.Pls asigurați-vă că nu te superi pentru transport gratuit ne va livra mărfurile către un mod mai adecvat.
4.Culorile pot fi un pic diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.
Prieten drag : Avem mare grija la ambalare fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Vă rugăm să ne dea șansa de a slove problemă înainte de feedback neutru sau negativ!
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

R

Cele mai bune oferte din categorie