.

.

Flori Brodate Gri Tul Perdea În Camera De Zi Dormitor Fereastră Pur Perdea 2 Culori Personalizate

Flori Brodate Gri Tul Perdea În Camera De Zi Dormitor Fereastră Pur Perdea 2 Culori Personalizate

RON 62.00
RON 88.00
-30 %
Bunuri

Prelucrare : Pachetul include : 1 bucata x Tulle Sfaturi : 1. Dimensiuni : W-Lățimea, Eu .. Lungime. 2. Cortina width= de 2-3 ori pe rod/traversă lățime. 3. Lățimea poate fi personalizat, înălțimea maximă este de 270cm. 4. Vă rugăm să permiteți abatere ușoară ( 1-3cm), ca urmare a hemming. 5. Toate elementele sunt de fotografiere reală. Cu toate acestea, diferite de monitoare poate provoca culori pentru a varia ușor. Livrare :
Va vom trimite produsul în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată. În mod normal, vom folosi UPS/Fedex/DHL/TNT/Rusia Express-SPSR.
Pentru cumpărătorii Europeni, putem livra, de asemenea, cu "Vânzător de Metoda de Transport" pentru a evita plata impozitelor.
Din cauza vămuire, în mod normal, Vom scrie în valoare de $ 20-$50 de dolari SUA.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea.
Feedback-ul :
Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.
Nici o problema, doar sa ne contactati direct.
Cum pentru a măsura cortina? Perdele fereastră width=2x-O (de Două ori din pole sau ecartamentul) Văduva perdele Height= B / C / D 1. Măsura a urmări sau de pol O Perdea de lățime W=2x 2. Măsura perdea de lungime L. B Pervazul lungime : End 1.2 cm deasupra pervazul ferestrei C de mai Jos prag : End 15cm mai jos de pervazul ferestrei D Etaj lungime : End 1,5 cm deasupra podelei
Cum de a alege tipul de procesare?
Cârlige de bandă cortina (7cm lățime) este cusut pe partea de sus a cortinei de panou. Noi oferim 4 bucati de 4-dinte cârlige pe metru.
Potrivit pentru perdele sau urmări. 2 de ori de tesatura este sugerat de satietate.
Diametrul interior al inelului este de 4 cm, diametrul exterior este de 7cm. Inele sunt realizate din plastic cu Nano Amortizor.
Potrivit pentru perdele. 2 de ori de tesatura este sugerat de satietate.
Pliurile (bandă 7cm) funcționează mai bine pe materiale care nu sunt prea groase. Noi oferim 10 cârlige pe metru.
Potrivit pentru perdele sau piese. De 2,5 ori tesatura este sugerat de satietate.
Potrivit pentru perdele sau piese. De 2 ori tesatura este sugerat de satietate. Stil 6 : Tija de buzunar, Un buzunar este cusută în partea de sus a cortinei de panou prin care cortina se introduce tija. Tija de buzunar este de 5-6cm, care este inclus în cortina lungime. Nu va fi de 2-3cm antet deasupra buzunar, care nu este inclus cortina lungime.
Potrivit pentru perdele. De 2 ori tesatura este sugerat de satietate.
Procesul De Producție

R

Cele mai bune oferte din categorie