.

.

2018 Nou Plus Dimensiune Mare 31-48 Negru Alb Roșu Sexy Petrecere de Nunta 16CM cu Toc Platforma de Vară sex Feminin Femei Sandale L760

2018 Nou Plus Dimensiune Mare 31-48 Negru Alb Roșu Sexy Petrecere de Nunta 16CM cu Toc Platforma de Vară sex Feminin Femei Sandale L760

RON 140.00
RON 215.92
-35 %
Bunuri


Atenție!!!Rus clienții trebuie să furnizeze Contacter NUMELE COMPLET,toți clienții trebuie să furnizeze ADRESA COMPLETĂ,include țară,regiune,oraș,strada,apartament NR.,în scopul de a ajunge la succes!
Vă rugăm să verificați cu atentie dimensiunea diagramă,este într-adevăr nu NE-a dimensiune sau marea BRITANIE dimensiune ,este în funcție de lungimea piciorului,vă rugăm să măsoare piciorul lungimea și lățimea de palmier pe hârtie albă,în scopul de a alege marimea potrivita!!! Dacă picioarele tale este larga sau grăsime,vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mare!!! Dacă nu înțelegem aceasta,puteți cere pentru noi. Dacă motivul alege greșit dimensiunea,vom nu responsabil pentru i t !!!
După vânzarea de servicii
1 .A declara preț : de obicei, vom scrie $8 pe parcelă să advoid taxele vamale și pot schimba prețul,dacă doriți, dar vă rugăm să faceți un mesaj pentru noi! 2.Transport : cele Mai multe din Țară freeshipping deși China Post Aer Înregistrat Mail,ca timpul de livrare depinde de oficiul poștal,astfel încât timpul de transport maritim doar o referință,se poate va întârzia pentru unele motive,cum ar fi weekend-uri,sarbatori,vreme,vămuire și așa mai departe,vă rugăm să așteptați cu răbdare. Dacă este într-adevăr pierdut,vom trimite inapoi plata la tine.Cele mai multe mod de transport maritim poate urmări prin 17trcak. 3.Politica de retur : Ca costul de transport maritim este scump,vă sugerăm să nu se întoarcă itmes,și putem oferi o soluție.Dacă chiar vrei să-l trimită înapoi,vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 3 zile după ce obține elemente,și asigurați-vă că acesta este nou care ne-au trimis la tine,nu pot influența noastra vinde din nou,sau vom refuza trimiterea înapoi!Costul de transport pentru trimiterea inapoi nevoie de cumpărător să plătească pentru asta. 4.Feedback : Dacă ne dea feedback-ul bun cu 5 stele,puteți obține reducere de 5% data viitoare.Dacă nu te satisface cu produsele,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi un feedback negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi cu tine,și sper că vom putea fi un prieten. 5.Despre culoarea : Toate elementele sunt reale fotografiile,ca lumina motiv,culoarea poate diferență mică,vă rugăm să înțelegeți că,dacă vrei live fotografii,puteți să contactați cu noi!

R

Cele mai bune oferte din categorie