.

.

KISSCASE Moda Cazuri de Telefon Pentru iPhone 7 7 Plus Cazul de Lux din Piele de Metal Hibrid Capacul din Spate Pentru iPhone X Caz Pentru iPhone 6 6 S

KISSCASE Moda Cazuri de Telefon Pentru iPhone 7 7 Plus Cazul de Lux din Piele de Metal Hibrid Capacul din Spate Pentru iPhone X Caz Pentru iPhone 6 6 S

RON 16.00
RON 19.96
-20 %
Bunuri


Descrierea Produsului>>>
Model 1 : Pentru i Phone X 7 7 8 8 Plus de Caz din Piele PU Capac Metalic Spate
Modelul 2 : Caz pentru i Phone 6 6s 6 Plus 6s Plus Capac de Moda Cazul Coque
Material : PU Piele si Metal
SGS Advanages>>>
1. Amestec de culoare este acceptată! Rețineți doar la comanda!
2. Mai sus 2 buc este de preferat, vei primi 5% reducere de preț în vrac!
Rus Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc!
1. Echipa de servicii profesionale va sprijini în termen de 24 de ore, printr-un mesaj, stația de scrisoare, Trade Manager sau e-mail etc.
2. Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi VIP-star service sa-ti rezolve problema.
3. Produsele noastre sunt oficial autentic produse de înaltă calitate. Vă puteți bucura de cel mai popular telefon mobil caz aici.
1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare, Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.
2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă Înainte de a Pleca de Feedback Negativ .
Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună, Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil. Vă mulțumesc în avans.

R

Cele mai bune oferte din categorie