.

.

WOD prindere / Scoate manusa / prindere Bara / CROSSFIT PRINDERE / de PALMIER PROTECTOR / sală de prindere / aparatoare / ascensoare mort / la picioare-la-bara

WOD prindere / Scoate manusa / prindere Bara / CROSSFIT PRINDERE / de PALMIER PROTECTOR / sală de prindere / aparatoare / ascensoare mort / la picioare-la-bara

RON 20.72
Bunuri


VÂNDUTE ÎN PERECHE (2 bucati)
[Rogue design]
Este Nubuc plin de cereale piele de vacă.
Crazy Fox ® grip este real, piele, piele Sintetica NU!!!
Piele groasa de aproximativ 2.0-2.3 mm, piele naturala, cu această grosime aduce utilizatorului confort și timp pentru a utiliza.
Gimnastica Mânere – Gri dovedit accesoriu pentru a proteja mâinile în timpul rep pull-up-uri, kettlebell, degetele de la picioare-la-bara, și zeci de alte palma pedepsirea mișcări. Cu cea mai recentă versiune de Gimnastică Mânere, am inclus piele texturata pe ambele părți pentru a elimina alunecarea și convenabil un cârlig și buclă curea pentru un personalizat, confortabil, se potrivesc. Reproiectat manerele sunt de culoare gri. Alege unul din cele trei dimensiuni folosind simple de dimensionare graficul de mai jos. Din piele Mânere vin în trei dimensiuni. Ai de măsură pentru mărimea de măsurat distanța de la marginea de încheietura mâinii la baza degetului mijlociu Mici (S) – până la 4" / 10 cm Mediu (M) – 4"-4 3/4" / 10 – 12cm Mare (L) – Peste 4 3/4" / 12cm Acestea sunt un instrument ideal pentru a face trage-up-uri, ascensoare mort, Crossfit Training și gimnastica de bază. Nostru Mânerele sunt proiectate și produse pentru confort total si protectie. De mână din piele de paza sunt foarte simplu în design. Piele de protecție a acoperi palmele și sunt deținute în siguranță în loc. cu un velcro curea de mână. Două degete mijlocii du-te prin găuri deget. Caietul de sarcini : Material : grad Top din Piele Latime : 2.5" (6.35 cm) Lungime : Variază în funcție de mărime (Vezi diagramă de dimensionare) Culoare : Gri/Negru/Maro Reglabil carlig si bucla curea de Aplicații : Evita ruperea mâinile pe înaltul reprezentant WODs, trage-up-uri, kettlebell & gantera leagăne, etc. Combinație : FTR(deget inelul de pregatire) { 1 bucata} mâini Sănătoase = antrenamente mai lungi.
Stimate Cumpărător,
Suedia client vă rugăm să rețineți,suedia vamal va încasa orice ai cumpara. Vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra, avem o deosebită express mod de a rezolva problema.
Brazilian client vă rugăm să rețineți, Brazilia vamale pot percepe la importul fiscale atunci când vă alegeți pachet, vă rugăm să confirmați că veți plăti pentru că înainte de plasarea comenzii!!! Și comanda poate fi amânată un timp destul de lung la biroul vamal, în mod normal, trebuie să așteptați mai mult de 2 luni pentru a obține o comandă, trebuie să înțeleagă acest lucru înainte de a comanda!!!
Argentian cumpărător, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa comanda, țara vamal poate lua fiscale pentru comanda dvs., vă rugăm să nu plasați comanda, dacă nu doriți să plătească taxa!!!!!
AMINTINDU - : pot fi personalizate de impozitare sau a TVA-ului atunci când marfa sosește țara dumneavoastră. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). Pentru salvarea cost, se va reduce valoarea totală pe de trăsură pentru transport aerian sau exportul de factura, pls contactati-ne dacă orice altă cerință.

R

Cele mai bune oferte din categorie