.

.

Universal Unic Twin Quad Cam Clemă De Blocare Sincronizare Tool Kit A Arborelui Cu Came

Universal Unic Twin Quad Cam Clemă De Blocare Sincronizare Tool Kit A Arborelui Cu Came

RON 63.00
RON 66.80
-6 %
Bunuri

Acest kit universal acoperă cea mai mare parte singur cam aeriene enginestwin cam.Motoare și atv-uri cam engines Lock came să dețină supapei de timpul de înlocuire a curelei.Reduce timpul de reparație Previne posibil deteriorarea motorului din cauza incorecte calendarul design Compact pentru a permite operarea ușoară în motoare mici golfuri Master set conține dual Cam Clamp și 4 Cam Clamp single, dual sau quad came motoare .Singur Cam Clamps blocare unelte individual; una pentru fiecare treaptă de viteză .pozitiv de blocare design dinte siguranță, se angajează tot cam de viteze dimensiuni .Dimensiunea compactă permite operarea în limiteze motor compartimente .Se potriveste cutia de viteze diametre de 4" (101mm) la 6" (152mm) și viteze distanța de la 1/16" (1.6 mm) la 3" (76mm).
nedefinit
1 .Am expediat instrumentele noastre peste tot în lume.Dacă țara dumneavoastră nu este aprobat în sistem, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim.
2 .În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit.
3 .Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.
4 .În mod normal, ordinea este trimis prin China Post.Va ia o lungă perioadă de timp.De asemenea, vom putea livra comanda prin UPS, FEDEX, TNT, ARAMAX,Shunfeng Express, cu un preț competitiv. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de alte moduri de transport.
Taxe Vamale :
În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa.
Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Nu suntem răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să
verifica politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale,
este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.
1 .Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.
2 . Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat.
3 .Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.
1) Dragă prietene,mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,
sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

R

Cele mai bune oferte din categorie