.

.

AutoCare Magie De Lut Mitt Masina Poloneză Clay Bar Atuo Detailing Clay Manusa Microfibra Spalatorie Auto Mănuși Mașină De Spălat Instrument De Styling

AutoCare Magie De Lut Mitt Masina Poloneză Clay Bar Atuo Detailing Clay Manusa Microfibra Spalatorie Auto Mănuși Mașină De Spălat Instrument De Styling

RON 33.00
RON 54.72
-40 %
Bunuri


Caracteristici : Doar 5-15 MINUTE rezolvat toate stropi de pictura. Folosirea repetată până la 20-120 mai multe masini. În mod normal , mașină de suprafață vopsea este ușor de respectat de către contaminanți de poluarea aerului și industriale poluante și problemele de mediu , în acest fel , provoacă diferite tipuri de particule, cum ar fi tars,pictura,industriale rugina,viermi,păsări picături,etc., a aderat la masina de suprafață și provoacă oxidarea și zgârieturi. Apeland la MAGIE de LUT PÂNZĂ, orice fel de particule pot fi îndepărtate cu ușurință. Cu siguranta este cel mai ușor,rapid și comoditate mod de a curăța și de a face nici un rău pentru masina de suprafață.
Instrucțiuni : Curat vopsea de suprafață de apă, se lasă apa de pe suprafața nu ștergeți, apoi MAGIE de LUT PÂNZĂ cu sampon de spălare pentru a curăța suprafața. Ștergeți-l ușor pe suprafață pentru a curăța particule. Nici un rău pentru vopsea luciu, nu necesită frecare compuși, puteți face curat. Pentru a curăța MAGIE de LUT PÂNZĂ, pur și simplu pune-l în apă și curat.
Notă : vă Rugăm să nu-l folosesc direct pe uscat pictura suprafață. Nu poate fi folosit direct de pe mare temperatura de suprafață. În caz contrar, acesta poate fi dissovled la suprafață.

R

Cele mai bune oferte din categorie