.

.

1000mm lățime Solare EVA film pentru panou solar încapsulare CE și TUV certificat de calitate de Top de celule solare EVA film transport Gratuit

1000mm lățime Solare EVA film pentru panou solar încapsulare CE și TUV certificat de calitate de Top de celule solare EVA film transport Gratuit

RON 43.00
RON 46.40
-7 %
Bunuri


Descriere :
Solar EVA Film
DIMENSIUNI : lățime 1000m
Pretul este pentru o lungime 1 Meter .(Dacă aveți nevoie de mai mult am putea fi transata în funcție de cerința de clienții.)
EVA film Adeziv Caracteristică : durabilitate Superioara - 20 de ani de rezistență împotriva intemperiilor, la temperaturi ridicate și umiditate ridicată, aderență Excelentă - 60 N/cm atunci când sunt aplicate sticlă pentru TPT film. >90% transmisie a luminii Excelent încapsulare proprietăți Filmul nu este adeziv la temperatura camerei pentru a ușura operațiunile de fabricare Cross linking și îmbunătățită lipire se realizează atunci când filmul este încălzit și presat.
1. EVA film
ARTICOL
UNITATE
ÎNTĂRIRE RAPIDĂ
VA multumesc
%
33
Punctul de topire(Înainte de cross-linking)
gradul
65
Densitatea
g/cm 3
0.96
Transmisie
%
≥91
Indicele de refracție

1.48
Rezistența la tracțiune
Mpa
16
Alungirea raport
%
420
Contracție raport(120 gradul,3min)
%
3
Complet Gel de conținut(150degree,15min)
%
≥75
Puterea Peeling
Sticlă/EVA
N/cm
≥60
TPT/EVA
N/cm
≥50
UV, rezistenta la imbatranire

Fără fisuri, fără decolorare
Rezistență la temperatură(85 grade/-40degree)

Nici termică de expansiune și contracție
EVA film de laminare si uscare
CONDIȚII
ÎNTĂRIRE RAPIDĂ
Laminare
Laminare mașină de căldură bord(grad)
100-120
135-140
145
Vacuumzing timp(min)
5-8
5
3
Presiunea de timp(min)
2-3
15-20
12-15
Vindecarea
Vindecarea cuptor temperaturedegree
135-140


Timpul de uscare(min)
15-20
Remarca

Două etape
Un pas
Un pas
Laminare Pași
Laminare : laminat de sticlă, EVA film, conectat celulele de siliciu, EVA film, TPT înveliș inferior folie în secvență.
Vid de pompare : Locul de mai sus laminate piese în camera inferioară a dublu-vid de presă. Apoi, camera superioară și camera inferioară sunt aspirate sincron despre 6min.
Încălzire : cameră superioară și camera inferioară sunt păstrate în vid, între timp se încălzește laminate piese.
Presă : Laminate piese sunt încălzite sub 135°C-140°C condiții, camera de sus anula vid și de a lua înapoi la presiune atmosferică. La acel moment, în camera de jos este încă păstrat de vid, care este de a spune, cameră superioară apăsați pe laminate, piese de camera inferioară.
Uscare : Izoterma de întărire sub temperatura de întărire.
De răcire și de încadrare : După izoterma de întărire, anula vid de jos a camerei, deschideți partea de sus a presei, și scoate laminat module. Apoi taie suplimentar EVA de compozite laminare margine. Mai mult decât atât sigiliul cadru și dota termainal cutie, asambla module PV la ultima.
Lista de ambalare : 1 Meters 1000width EVA
Transport
(1) Toate elementele vor fi livrate la cumpărător adresa înregistrată pe Aliexpress, vă rugăm să confirmați adresa dvs. de pe Aliexpress înainte de a licita.
(2) nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă pachetului de verificare, grevă, forță majoră ect.
(3 În scopul de a asigura că veți primi produsele comandate cu mai puțin de import, fiscale , vom declara cu valori mai mici, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului. Ea nu se poate aplica în țări cu diferite reguli tarifare. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
De plată metode de Plată disponibile pe Aliexpress ca mai jos.
Transportul se va face după verificarea de plata.
Warrantey și Politicile de Returnare
Cumparand de la noi, nu au fost de acord că ați citit și înțeles politicile noastre de mai jos.
1. Suntem partenerul dumneavoastra de incredere pentru afaceri pe termen lung. Noi suntem responsabili pentru calitatea produselor noastre.
2. Se întoarce pentru schimb sunt permise și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 4 zile de la primire. Întoarce toate elementele trebuie să fie în starea lor inițială. Întoarce de transport maritim și de manipulare taxa va fi pe cheltuiala cumpărătorului, cu excepția cazului în care bunurile sunt returnate din cauza defectelor de fabricație.

R

Cele mai bune oferte din categorie