.

.

Noi 100buc/Pachet Negru de Unică folosință Impermeabil Nitril Manusi Ambidextre Medicale Casa Uz Industrial Tattoo Mănuși

Noi 100buc/Pachet Negru de Unică folosință Impermeabil Nitril Manusi Ambidextre Medicale Casa Uz Industrial Tattoo Mănuși

RON 64.00
RON 66.96
-4 %
Bunuri


wy-plugin-start
Marfă Fierbinte
$9.40 $9.9
$9.99
$7.64 $15.6
$14.24 $14.99
$14.24 $14.99
$20.89 $21.99
$14.82 $15.6
$15.34 $16.15
wy-plugin-end
Noi 100buc/Pachet Negru de Unică folosință din Nitril Manusi Ambidextre Medicale Casa Uz Industrial Tattoo Mănuși
Dacă sunteți o asistentă medicală, igienist dentar, tehnician de laborator, tatuaj artist sau alt profesionist medical, purtați mănuși pe tot parcursul zilei.
Acestea sunt o parte esențială a echipamentului dumneavoastră, așa că trebuie să aibă grijă mai multe despre calitatea și confortul atunci când alegeți mănuși,
în timp ce acest produs va satisface cererea dumneavoastră, acesta va fi o alegere bună.
Acest produs contine 100buc unică folosință mănuși din nitril, care pot fi utilizate pe scară largă pentru aplicații industriale, de laborator, procesarea alimentelor,
industria cosmetica, îngrijiri medicale, de igienă personală, curat funcționare, chimice funcționarea, întreținerea echipamentelor, senior veterinar si stomatologic etc. De Brand Nou Și de Înaltă Calitate Praf gratuit, Ambidextru, non-latex Anti-coroziune, rezistente la ulei, rezistență la străpungere Protecție împotriva nedorite și substanțe periculoase Degetelor sunt dotate cu un micro-textura rugoasă pentru o încredere de prindere, îmbunătățește umedă și uscată prindere Mai gros pentru utilizarea durabil 100buc O Cutie largă de aplicare : Examen Medical, Experienment de Cercetare, de Igienă Personală, de Îngrijire Dentară, Mecanic, Repararea, Casa Curată
Lungime : Aproximativ 240-250 mm (aproximativ 9 inch)
Culoare : Negru
Material : Nitril
Dimensiuni : (S, M, L, XL) Pentru alegerea
Cantități : 100buc/Pachet
100buc Negru Nitril Mănuși de Unică folosință(1 Cutie)
{C} De Transport Maritim
1, va Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țările individuale și de alți factori.
3.Noi folosim Aliexpress adresă ca adresă de livrare, vă rugăm să confirmați adresa înainte de a plăti. Plata
1, Vom accepta Aliexpress Escrow de plată, inclusiv card de Credit Visa, Master Card, Card de Credit, Western Union și alte opțiuni de plată. Puteți alege pentru a se potrivi dvs. de plată. .
2, Plata trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la comanda. Servicii
30 Zile Banii Înapoi De Garantare :
1, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi, vă rugăm să ne informați(prin e-mail, mesaj e Bay) în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri. Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul. Vă rugăm să rețineți că expeditii/taxe vamale (daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.
2, Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim și motiv pentru a reveni.
3, Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este(sunt) deteriorat în timpul transportului.
4, nu Putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans .
5, taxa Vamală, taxa de manipulare, poștale și de asigurări nu sunt rambursate.
Furnizor De Garanție :
Oferim o garanție de un an fabricatie garanție limitată pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate de utilizarea incorectă, abuz, neglijență sau de un accident după primirea Feedback)
1, satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
2, vă rugăm să vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau deschide orice caz, înainte de a ne contacta, dacă nu ați primit pachetul de ceva timp sau nu sunteți mulțumit cu punctul nostru după ce-l primească. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cea mai bună soluție .
3, Ne așteptăm la standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

R

Cele mai bune oferte din categorie