.

.

Piele Unelte De Gravare, Leathercraft Modele Instrument De Ștanțare Timbru Sec De Luare A Mașinii Moare Pielarie Scule Modele

Piele Unelte De Gravare, Leathercraft Modele Instrument De Ștanțare Timbru Sec De Luare A Mașinii Moare Pielarie Scule Modele

RON 18.00
RON 22.40
-20 %
Bunuri

Bine ati venit magazinul nostru, suntem un producător profesionale de mână din piele de instrumente, calitatea produselor noastre, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra, dacă sunt realizate Manual novice, instrumentele folosite nu sunt de loc clar, puteți să ne contactați, vom încerca să răspundă la fiecare întrebare.
Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai mult din piele, instrumente , poate exista o nevoie pentru tine : .
Puteți, de asemenea, du-te la Magazinul nostru de Acasă, pentru că nu au cupoane , vă rugăm să nu ratați : Piele Unelte de Gravare, Ștanțare Timbru sec de Luare a Mașinii Moare Pielarie Scule Modele Leathercraft Modele Instrument Material : aliaj
Dimensiune : aproximativ 11cm mult
pls notă prețul 5.6 este pentru 1buc. 19.8 dacă pentru 6pcs.
Pachetul include : 1buc spuma instrument nu 6pcs.
aici aveți nevoie pentru a adăuga
Transport : Putem livra pachete cu număr de urmărire pentru toate țările , vă rugăm să permiteți 1-4 săptămâni pentru a oferi, dacă pachetul nu este primit în 4 săptămâni, contactați-ne. Eu va retrimite sau de restituire pentru tine. ( În unele zone îndepărtate conform curier oficial timp de livrare Pls nu pleca feedback-ul negativ direct înainte de a vă să ne contactați pentru a obține soluția.
Se întoarce : vă Rugăm să ne contactați prin intermediul Aliexpress Mesaj dacă NU ați primit un element într-esti cuplat zile, vom verifica cu post office, apoi retrimiteți sau de restituire la opțiunea dumneavoastră. Dacă pentru elementul de greșeală sau doriți să-l schimbe din cauza deteriorat și nu este mulțumit, pls contactati-ne repede, ne va da banii înapoi sau trimite ace c e ment. Dar pls confirma elementul este în stare bună și nouă etichetă, taxa de transport maritim ar trebui să fie în contul cumpărătorului.
Despre Feedback : feedback-ul Pozitiv va fi dat la fiecare cumpărător după ce a plătit. Sper că ai putea face la fel pentru mine, care ne poate încuraja să furnizeze servicii mai bune și bunuri. Pentru cumpărătorii care nu este mulțumit cu achiziția dvs. cu noi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca negativ sau neutru sau slab steaua , vom încerca să rezolve problema ta.s.o.p. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail în 24 de ore de Aliexpress messager, ne va prelucra cât mai repede. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele, vă mulțumesc.
Despre Noi : LJ, Ca o fabrica specializata in producerea de toate tipurile de mobilier de casă hardware, include Sertar Glisant, Mâner și Trage, cap de duș, apă de la robinet și alte elemente de hardware. Misiunea noastra este de a furniza cea mai bună calitate și cel mai confortabil feronerie mobilier pentru casa ta.

R

Cele mai bune oferte din categorie