.

.

S4587366! En-gros 100buc/o Mulțime de BRICOLAJ din Aliaj de Email amestecat hello kitty Farmece Farmecele Metalice

S4587366! En-gros 100buc/o Mulțime de BRICOLAJ din Aliaj de Email amestecat hello kitty Farmece Farmecele Metalice

RON 63.96
Bunuri


Element De Materiale
aliaj metal +email
În Principal Culori
ca imagine Cantitate
100buc Produs Dimensiune Aprox
dimensiuni mixte
Condiție :
Nou,nefolosit
Imaginea este mărită pentru a arăta mai multe detalii , vă rugăm să verificați descrierea pentru dimensiunea reală înainte de a licita,multumesc.
Plata
Vom accepta Escrow,card de credit ,de la banca la banca ,etc.
transport
Ne va livra comanda in 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Deoarece este de transport maritim internațional,timpul de Livrare :
De Avion : în General, aproximativ 15-25 de zile lucrătoare (Transport Gratuit)
De Express : în General, aproximativ 5-10 zile lucrătoare. (zile lucrătoare nu este inclus week-end și de vacanță), vă rugăm să reconfirmați înainte de a trimite plata.
Vom modernizarea par avion la EMS,DHL,UPS,Fed Ex. atunci când vă cumpărați mai mult de $130dollars. Nu există taxe suplimentare,dar va pot primi pachetul in termen de 5-10 zile,foarte rapid!
dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la transport, te rog, lasă-mă să știu. Putem discuta la modul cel mai bun pentru a rezolva orice probleme sau probleme. Din nou, serviciul clienți este prioritatea mea numărul unu!
Feedback-ul
După ce elementul ajunge într-o stare satisfăcătoare,vă rugăm să lăsați pozitiv feed-back și de înaltă dsr steaua pentru noi, dacă elementele sunt afișate în timpul Festivalului,la data de livrare va fi amânată.
Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom rezolva problema până când sunteți mulțumit. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Cu siguranță, ne va lăsa un feedback pozitiv pentru semenii noștri cumpărători.
Politica de returnare
Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 10 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.
Contactati-Ne
Vă rugăm să ne contactați cu Trade Manager
Taade Manager : cn115944474
Despre NOI
PRET DE FABRICA!
Vindem brand nou produs direct de la fabrica din Asia. De aceea preturile noastre sunt foarte competitive.
Pentru a menține controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.
1.Va garantam 100% satisfacție a clienților. În cazul în care elementul nu este descris sau defect atunci când primiți o vom înlocui cu nici o taxă suplimentară.
2. Multi vanzatori de aprovizionare de pe piața gri, va garantam ca produsele noastre sunt de brand nou, oficial și de calitate de prima clasa.
Vrem să vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre. Suntem un nou vânzător în această piață, sperăm să dezvolte un puternic, pe termen lung, reciproc avantajoasă relație cu tine. Pentru a simplifica lucrurile, puteți cumpăra produsul de la noi și să-l vândă direct la clienții dumneavoastră - suntem fericiți pentru a livra produsul la ei direct.
Dacă tu crezi că putem satisface cerințele dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți comanda dumneavoastră în curând.

R

Cele mai bune oferte din categorie