.

.

NEWACALOX Display LCD UE Priza 220V 2000W Electrice Industriale Pistol de Aer Cald Termostat Pistol de Căldură Psihiatru Ambalaj Termic de Încălzire

NEWACALOX Display LCD UE Priza 220V 2000W Electrice Industriale Pistol de Aer Cald Termostat Pistol de Căldură Psihiatru Ambalaj Termic de Încălzire

RON 147.00
RON 271.60
-46 %
Bunuri


NEWACALOX Display LCD UE Priza 220 V 2000 W Electrice Industriale Pistol de Aer Cald Termostat Pistol de Căldură Psihiatru Ambalaj Termic de Încălzire
ATENȚIE :
1.Aceasta este o mare accurarcy pistol de căldură. când ajustați la 0 potrivite pentru a închide pistol de căldură. arma de căldură vânt motorul va funcționa în continuare pentru 20 de secunde la ieșire temperatură ridicată a gazelor. acest lucru nu este o problemă de calitate.Vom face o lungă perioadă de testare de laborator și a dovedi că utilizați 20 de secunde de protecție poate proteja display LCD si placa de circuit imprimat. rezultatul este de a face viata de pana la 20000 de ore.
2.Această versiune are două vânt de control al puterii. și l-au Termostat Cu afisaj LCD .puteți regla temperatura de la 100-650 Grade Celsius. noastre pistol de căldură sunt diferite, cu alte vânzător. va oferim de înaltă calitate pistol de căldură . vom folosi bună calitate piese cheie în Controlul PCB, c g bobina si aer motor .
Incedible valoare și bine construit de calitate.
Parametru tehnice :
Tensiunea de alimentare : 220 V
Putere watt : 2000 W
Plug tip : UE
Fluxul de aer de cca pentru pasul 1 : 250 L/min
Fluxul de aer de cca pentru pas 2 : 550 L/min
Greutate : 0.85 kg
Temperatura Minimă : 100 Grade Celsius
Maximun Temperatura : 650 Grade Celsius
Aplicație :
Elimina durerea/ Coaja vechi vallpaper/ Elimina plastic pardoseală de gresie/ Indoi teava din pvc/ Topi gunoi în țeavă/ Elimina gras gunoi/ Pentru Folie Shrink
Notă :
1.Nu scoateți ștecherul din priză până când motorul s-a oprit la 20 de secunde mai târziu .
2.Nu atingeți duza.
3.Păstrați departe de copii
4.Nu utilizați pentru uscator de par
5.Nu directe de căldură spre uman sau animal
6.Nu-l folosesc în stare umedă
7.Se concentreze atunci când lucrează .
Pachetul Include :
1 buc Pistol de Căldură
4 buc Duze
Despre Plată
1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
Transport și Livrare
1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge,
2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge.
3.DHL : Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge
4.EMS : Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge
5.Orice import taxe și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Pentru a-ți primi la min fiscale, ne declara ca "Darul/Probă" cu valoare scăzută.
6.Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, ect, vă rog, așteptați pentru coletul cu răbdare.
7. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Garanție și Garanție
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Despre Feedback-Ul
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Scopul nostru este satisfactia clientului!Vă mulțumim pentru înțelegere!

R

Cele mai bune oferte din categorie