.

.

Accesorii de baie din Ceramica seturi de baie 1 emulsie de sticla +1 detergent de vase +2cup + 1 titularul periuta de dinti Nunta decor cald

Accesorii de baie din Ceramica seturi de baie 1 emulsie de sticla +1 detergent de vase +2cup + 1 titularul periuta de dinti Nunta decor cald

RON 137.00
RON 171.20
-20 %
Bunuri

Produs : masina de Spalat seturi de Materiale de : ceramică Origine : Jingdezhen metodă de Vânzare : 1lot (1 emulsie de sticla +1 detergent de vase +2cup + 1 titularul periuta de dinti) Transport 1, Toate comenzile vor fi trimise în termen de 1-2 zile lucrătoare după verificarea plății. 2 de obicei, metoda de transport maritim includ : 4 PX, China Post , Singpore Posta, E-pachete(SUA), : serviciile de Finlanda (Rusia), DHL(in greutate de peste 1,5 kg) . 3, informații de Logistică poate întârziere de 3-5 zile, pls nu-ți face griji, coletul este la o viteza maxima de transport.
4, vă Rugăm să furnizați corect adresa de livrare exacte cu codul postal , adresa de livrare nu este foarte dificil de a schimba după ce coletul este trimis. Și Rusia, clientul trebuie să furnizeze numele complet. 5, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. 90% din pachetul va ajunge la 9 - 25 de zile. Este nevoie de până la 45 de zile uneori.
Plata 1, Vom accepta Escrow Aici, toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor Escrow.
2, Dacă te întâlnești o problemă cu paymant, puteți vizita : Politica de Returnare 1, în Cazul în care elementele sunt rupte sau deteriorate atunci când primiți, vă rugăm să ne contactați, vom re-trimite sau de a returna banii. 2, Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să contactați-mă imediat. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi bine. Feedback-ul Tău de satisfacție este singurul nostru scop. Tau comentariu pozitiv este foarte important pentru noi. Ne exprimam speranta puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și Detaliată Vânzător Opiniile.

R

Cele mai bune oferte din categorie