.

.

2G 3G GSM WCDMA 3G UMTS 2100 4G LTE 3dBi 800 la 2700MHz Telefonul Mobil Semnal Interioară Internă Antena de Plafon Pentru Rapel S31

2G 3G GSM WCDMA 3G UMTS 2100 4G LTE 3dBi 800 la 2700MHz Telefonul Mobil Semnal Interioară Internă Antena de Plafon Pentru Rapel S31

RON 27.20
Bunuri


2 G 3 G GSM WCDMA 3 G UMTS 2100 4 G LTE 3d Bi 800 la 2700 MHz Telefonul Mobil Semnal Interioară Internă Antena de Plafon Pentru Rapel
Modelul IXD-3 NK-80/270
* Frecventa de 800~2700 MHZ
* Potrivit pentru GSM 850 900 1800 1900 CDMA 3 G WCDMA 850, UMTS 2100 4 G LTE 2600 de rețea, etc
* Interior Plafon De Instalare
* 800~2700 MHz antenă de interior
* De Înaltă Calitate (1 Ani Garanție)
* Gain : 3d Bi
* Conector : N Femeie
* Lungime cablu : 0.3 metru
Pachetul Inclusiv :
* 1 bucata de antena de plafon de interior
Instalarea Abordări :
1.Repara antenă de exterior(log periodic antena) pe acoperișul casei și punctul de la turn de semnal.
2.Conectați antenă de exterior pentru a "BTS" în repetor prin cablu.(Notă : aparatul trebuie să fie departe de antenă în aer liber pentru mai mult de 10 metri)
3.Conectați antena de interior(antena) la"MS' in repeater
4.Conectați adaptorul de alimentare,puterea luminii va fi iluminat ,atunci când antena de exterior primi semnal puternic pe ecranul LCD va fi afișat semnalul
Vă rugăm să rețineți că,atunci când veți găsi semnal clipeală și nu au semnal full afișare asta înseamnă că nu au semnal de intrare și aveți nevoie pentru a verifica în aer liber, poziția antenei.
Principiul de lucru :
1.Antenă exterioară a primit semnalul de la turn de semnal.
2.Apoi,prin cablu trimis semnalul de la interior repetor.
3.Repetor acceptă și improvs semnalul.
4.După aceea,bine semnalul merge în antenă de interior,prin cablu la telefonul mobil.
___________________
Lintratek Transport Termenii :
Elementele sunt expediate numai dupa ce plata este confirmat.(în mod normal în 2 zile)
1.Dupa verificarea platii,va vom trimite articole în termen de 48-72 oră, cu excepția vacanță.
2.Doar nava pentru a aborda în mod corect depinde pe aliexpress ai înregistrarea ,atunci când plasați o comandă vă rugăm să scrieți adresa dumneavoastră de potrivire .Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați înainte de transporturi.
3.Vă rugăm să rețineți că timpul de livrare este estimat. Dacă nu primiți bunuri dincolo de timpul estimat de livrare,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu,se va verifica și de a rezolva problemă pentru tine.
4.Toate produsele de la noi sunt verificate înainte de expediere. Acestea vor fi ambalate foarte bine să vă asigurați că acestea sunt în stare bună, atunci când obține bunurile.
5.Atunci când alegeți UPS, FEDEX și DHL, Zonă de la Distanță, Taxă poate apărea dacă adresa dvs. este zone îndepărtate.
Lintratek Servicii :
1.Vom accepta escrow și transfer bancar.
2.Vom accepta rambursare dacă nu există qualility problema(ne-a trimis imaginea la probe problema),dar trebuie să se întoarcă marfa cu ambalajul original,iar cumpărătorul trebuie să plătească pentru înainte și înapoi de transport de marfă.
3.Produsul nostru poate stimula bine de semnal de interior,numai dacă în aer liber, semnalul este perfect,vă Rugăm să asigurați-vă că partea în aer liber, semnalul este bun,dacă nu, dispozitivul nostru nu se pot extinde la orice te-ai aștepta.
4.Cu privire la PI declare valoare,putem scrie valoarea ca dvs. cerință pentru a ajuta partea ta vămuire.
Cumpărătorul Datoria :
1.Ne furniza informații de contact corecte.
2.Clearance-ul personalizat și să plătească pentru el .
Feedback-ul :
1.Dacă sunteți mulțumit și dragostea noastră de produse,vă rugăm să lăsați 5 STELE feedback pozitiv pentru a ne încuraja să păstreze pe !
2.Feedback-ul este important pentru noi ,vă rugăm contactați-ne înainte de a da feedback neutru sau negativ,Ne vom descurca cu o te rog drum,care face duble de câștig între tine și noi.

R

Cele mai bune oferte din categorie