.

.

6400mAh Acumulator Extins Pentru LG V20 VS995 LS997 H918 H910 H990 H990N BL-44E1F Înlocuire Baterie+Argintiu Culoare Capac Spate Caz

6400mAh Acumulator Extins Pentru LG V20 VS995 LS997 H918 H910 H990 H990N BL-44E1F Înlocuire Baterie+Argintiu Culoare Capac Spate Caz

RON 88.00
RON 103.96
-15 %
Bunuri


6400m Ah Acumulator Extins Pentru LG V20 VS995 LS997 H918 H910 H990 H990 N BL-44 E1 F
Înlocuire Baterie+Argintiu Culoare Capac Spate Caz
Dublă Putere de Afaceri de Lungă Durată a Bateriei Pentru V20
Brand : Perfine
Model de baterie : BL-44 E1 F
Capacitate baterie : 6400m Ah
Tensiune : 3.85 V
Weigt : 113g
Compatibil : LG V20 toate versiune
Pachetul inclus :
6400m Ah acumulator extins*1
Argintul înapoi c în cazul*1
Nu sunt incluse receptorul.
Nevoie de o culoare neagră?
Nevoie de o baterie standard??
Suport de încărcare rapidă.Nu acceptă funcția NFC. Clasa A+ baterie li-Ion celule oferă o capacitate mai mare atunci original baterie de 6000m Ah pentru dispozitivul dumneavoastră.
Built-in cip IC previne împotriva supraîncărcării.Testat sub control strict cu CE/ROHS certificare. Perfine oferă o specialitate înapoi caz acoperire rost pe acest extinsa a bateriei și înlocuirea unul original.Pur și simplu pop a Bateriei Extinsă pentru moblie și înlocuiți existente capacul din spate,ușor de instalat și de a elimina.
Sfaturi :
1.Vă rugăm să continuați să de încărcare 1-2 ore pentru a permite încărcarea completă după ce ajunge la 100% ,dacă vă deconectați-l imediat,atunci acesta va muri foarte repede ca o baterie normală.Acest caz nu se percepe într-adevăr plin 100% .
2.Vă rugăm să folosiți producătorul original.Acest lucru este foarte important.Ieftine încărcătorul nu poate încărca bateria complet sau deteriora bateria.
3.Atunci când vei ajunge bateriei,vă rugăm să folosiți toată energia din baterie până când telefonul se oprește automat,apoi să ia o încărcare completă a utiliza pentru prima de trei ori.
Vă mulțumesc foarte mult pentru alegerea produselor noastre de pe Aliexpress. Am de vanzare baterii de înaltă calitate, numai. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ne lăsați 5 stele și feedback-ul pozitiv și să recomande prietenilor tăi.Vom fi foarte recunoscător. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pumnul,Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc!!! Observație : - nu te grăbi pentru a încărca atunci când primiți bateria,mai bine ai alerga afară de puterea originală în primul rând. - Vă rugăm să folosiți original sau marca de încărcător pentru încărcare a bateriei. - Dacă eticheta bateriei este deteriorat,vă rugăm să nu mai utilizați-l sau înlocuiți nouă etichetă înainte de a utiliza. Client Servise : - vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare. Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră. - E-mail va fi răspuns cât mai curând posibil. Din cauza diferenței de fus orar, vă rugăm să permiteți 24-48 de ore primesti mail de răspuns. - Dacă nici un răspuns pentru tine, cu 48 de ore vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Multumesc. Livrare : * atunci Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. * Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afect cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. * Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. * La prețul de vânzare și costul de transport maritim nu includ taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Garanție : 180 de Zile de Garanție. Garanta aprovizionarea! - În cazul în care elementul nu sunt satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile, vom înlocui unul nou sau de a returna banii înapoi pentru tine. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

R

Cele mai bune oferte din categorie