.

.

1 buc Auto macaraua Geamului Comutator 1J4 959 857 D pentru VW Bora, A4, Golf, A4, Passat B5 Jetta Seat S5

1 buc Auto macaraua Geamului Comutator 1J4 959 857 D pentru VW Bora, A4, Golf, A4, Passat B5 Jetta Seat S5

RON 36.36
Bunuri

1 buc Auto macaraua Geamului Comutator 1 J4 959 857 D pentru VW Bora, A4, Golf, A4, Passat B5 Jetta Seat S5
Detalii :
Articol : Masina De Macaraua Geamului Comutator
Număr parte : 1 J4 959 857 D
Cerere : VW Bora, A4/Golf A4/Passat B5/Jetta/Loc S5
Culoare : Negru
Cantitate : 1 bucată
Pachetul Inclus :
1 buc x Fereastră Mașină de Ridicare Întrerupător
Ai putea avea nevoie de aceste elemente : Înainte de cumpărare, vă rugăm să verificați modelul produsului, Plug interfață și numere de o parte cu grijă. Stimate Client, feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. Cinci Stele feedback-ul este foarte apreciat. Avem echipa de profesionisti QC la 100% inspecta și verifica fiecare produs înainte de expediere. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ sau neutru. Ne rezulta nu va fi o soluție pentru a rezolva problema. Vă mulțumesc foarte mult.
Am 100% verifica fiecare produs înainte de a trimite. După ce-l primească, dacă încă nu sunt mulțumiți de calitatea sau aspectul, acesta poate fi returnat la noi. Va vom returna banii imediat ce vom primi produsul. Dar vă rugăm să fie remarcat că cumpărătorul nu trebuie să plătească pentru întoarcerea R
Dacă doriți să facă schimb de produsul pe care îl primesc și nu sunt îndeplinite, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda confirmată. După acord, atunci vă rugăm să returnați produsul la noi și ne-ar retrimite produs nou, imediat ce o vom primi de care te vei întoarce.

R

Cele mai bune oferte din categorie