.

.

1 Pereche Anti-Alunecare Pescuit Mănuși deget plin cu mănuși în aer liber Mănuși vânătoare Camuflaj camuflaj Mănuși Pentru Pescuit

1 Pereche Anti-Alunecare Pescuit Mănuși deget plin cu mănuși în aer liber Mănuși vânătoare Camuflaj camuflaj Mănuși Pentru Pescuit

RON 25.00
RON 35.96
-30 %
Bunuri

Mănuși Deget Plin Mănuși Anti-apă dovada de apă Neagră de Camuflaj camuflaj 1.Nume De Brand : Qualy Qualy
3.Făcut Special Pentru Pescuit
4. Plin Deget Mănuși
5.Transport Gratuit!! O necesitate pentru vânătoare, pescuit, activități în aer liber de Culoare Aleatorii
În prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,Master Card,QIWI,Westein Uniunii,Maestro card de debit,Webmoney și transfer Bancar,Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Aliexpress în viitor.
1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de a trimite.Elementul va fi disppatched în termen de 2-5 zile lucrătoare de la cumpărător plata comenzilor.
2. Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate în termen de 2 KG,dacă coletul este excesul de greutate,vă vom trimite în colete separate.
3. Este nevoie de aproximativ 15-60 de zile la locul tău.(Poate dura mai mult pentru unele zone îndepărtate)
4.Puteți alege mai rapid mod de transport maritim dacă vrei să-ți coletul mai devreme,de asemenea, sper că nu te deranjează să plătesc taxa de transport.(Vă rugăm să confirmați adresa dvs. este livrabil și telefonul este accesibil)
Transport Garantie : rambursare Completă va fi lansat sau vom aranja înlocuire de transport maritim, dacă nu primiți coletul în data de livrare.
Garantie : Toate produsele beneficiază de 1 an gratuit de garanție,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în cazul în care elementul nu funcționează bine(costul de transport este pe cumpărători)
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta clientii sa evite taxe suplimentare,dar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul odată ce pachetul a fost organizat de Obiceiurile locale.

R

Cele mai bune oferte din categorie