.

.

XGREEO CPAP ventilator dezinfectare profesionale de ozon dezinfectarea mașină de apnee in somn

XGREEO CPAP ventilator dezinfectare profesionale de ozon dezinfectarea mașină de apnee in somn

RON 196.00
Bunuri


XGREEO CPAP ventilator dezinfectare profesionale de ozon dezinfectarea mașină de apnee de somn Baterie Reîncărcabilă Ventilator Sterilizator CPAP APAP BPAP Dezinfectant 2000m Ah Apnee de Somn OSAHS SASO
Operațiunea este simplă și ușor de transportat, și este proiectat pentru cele mai ușor de derivat bacterii și bacterii, interne ventilație, conducte și umed și dezinfectarea eficientă de Sterilizare a bacteriilor prin utilizarea de ozon, funcția și caracteristicile de ozon
Uciderea microorganism
Inhibarea ciuperci
Anti-virus
Detoxifiere, în plus față de gust
8 Avantaje Semnificative fata de alte Marci
•Mic și ușor,ușor de transportat
•Dezinfectarea eficientă
•Un singur buton de control, nu este nevoie de setarea
•Se conectează la cele mai CPAP modele
•Intretinere gratuit,fara consumabile
•Ultra liniștită
•Viata lunga a bateriei
•Baterie reîncărcabilă litiu-ion.Incarcatorul este inclus
Plata :
Există mai multe moduri de-a oferit să plătească, de exemplu : Alipay, card de credit, Western Union, Transfer Bancar și alte modalități. Dacă nu există nici o problemă atunci când se face comanda, vă rugăm să contactați cu noi.
Transportul Si Predarea :
1.Elementele vor fi livrate cât mai curând posibil după ce plata a fost eliminat.
2.Articole expediate prin EMS Express, va, de obicei, durează aproximativ 5-10 zile lucrătoare pentru a primi.
3.Express mail nu poate livra un colet la adresa, cum ar fi P. O. BOX, pls oferi domiciliu sau la birou de adrese în loc de asta. Vă rugăm să furnizați numărul dvs. de telefon(nu este obligatoriu), care va ajuta poștașul a livra mai convenabil.
4.China Post Air Mail sau Hongkong Post,nava pachetul de la peste tot în lume,dar de obicei durează aproximativ 15-25 de Zile.
De asemenea, vom putea livra coletul prin DHL,UPS,Fedex,TNT și unele alte moduri,vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom cita costul de transport maritim.
5.Taxele bazate pe taxe de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.
Politica De Retur :
Avem placerea de a înlocui sau de restituire bunuri defecte și scopul de a rezolva orice problema rapid să vă oferim 100% satisfacție.
1.Vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile (în funcție de data de înregistrare),și finaliza RMA formă pentru orice returna produsele.
2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.
3. Vom înlocui elemente care funcționează elementele de 30 de zile de la data primirea acestora. Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție.
4. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire.
5. Cumpărătorul acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motiv, cu excepția DOA (dead on arrival).
6. Taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile în orice caz.
Feedback-ul :
Dacă elementele ajunge în stare bună,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv,vom face același lucru pentru tine.Dacă orice problemă,vă rugăm să luați legătura cu noi înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispută. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine.
Vă mulțumim pentru cooperare.

R

Cele mai bune oferte din categorie