.

.

3pcsset de Moda haina rosie +ciorap +pălărie se potrivesc 18 inch American girl dollpapusa accesoriib101

3pcsset de Moda haina rosie +ciorap +pălărie se potrivesc 18 inch American girl dollpapusa accesoriib101

RON 16.00
RON 19.96
-20 %
Bunuri

Descriere - - nu include papusa
Ce vizionați o nouă Rochie de drăguț
de haine papusa, care este de profesie a făcut pentru 18" American fata de păpuși.Se poate face drăguț fată American păpuși mult mai pură,frumusețea și fermecător.
doar tu arata ca in poza. Articol numai pentru rochie. Nu se includ păpuși. Plata
Vom accepta doar alipay Escrow singura metodă de plată online acceptăm. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți un pașaport valabil/confirmat cont înainte de licitare. Transport
Vă rugăm să observați faptul că elementul este situat în China, va fi nevoie de timp pentru a ajunge la tine. Putem livra elemente de la peste tot în lume. Nostru preferat metoda de transport maritim în Statele Unite este USPS, care, de obicei, aproximativ 10-15 zile pentru a ajunge la tine. Dacă sunteți în afara de NOI, va fi ajuns la tine în termen de 5 săptămâni. Contactati-Ne
Tot ce am făcut este de a face să vă mulțumiți, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să mi e-mail sau lăsați-mi un mesaj. Vă mulțumesc!
Atenție :
În funcție de diferența de iluminat și de a monitoriza setare, produsul poate fi un pic de diferență de culoare a imaginii.vă mulțumim pentru înțelegere!
Bine ati venit faceți dropshipping și en-gros, mai multe reduceri pentru tine în cazul în care cantitatea este mare, și va alege cel mai bun mod de transport maritim gratuit pentru tine!

R

Cele mai bune oferte din categorie