.

.

ZXHL08-92 Uimitoare Paiete forma de Fulg de nea Argintiu holografic accesorii pentru nail Art sau DIY decorare 1pack=50g

ZXHL08-92 Uimitoare Paiete forma de Fulg de nea Argintiu holografic accesorii pentru nail Art sau DIY decorare 1pack=50g

RON 29.56
Bunuri


-Postul Nr. : Paiete - forma de Fulg de nea
- Sclipici Dimensiune : Aproximativ 5 mm
Sclipici Forma : Ca imagine-Fulg de nea
-Sclipici de Culoare : Ca imagine Holografică Culoare Argintie
( Notă : Dragilor, fotografie arată culorile efect nu poate fi 100% complet reflectorizante,vă rugăm să fie înțelegere)
-Ambalare Greutate : Cca. 50g de Încredere Sac din Poliester
Dragilor, dacă aveți nevoie de mai mult de grame sau alte culori, vă rugăm să contactați-ne pentru orice solicitare , aproape orice sclipici ai putea gasi la firma noastra ,bun venit OEM și Pentru en-Gros va vom oferi un răspuns în termen de 24 de ore!
1. De Înaltă Calitate
2. Luminoase de Culoare și Strălucire
3. 100% de asigurare a calității
Imagini De Produs :
Pentru En-Gros :
-Sclipici mare pentru Eșantion : Disponibil, Mostre sunt gratuite, Cumpărătorii sunt responsabil de express taxa
-Mare pentru MOQ : 3 KGS (ar Putea mixte orice sclipici culori ,forme și mărimi)
Veți obține un preț foarte atractiv pentru ordine Mari.Bine ați venit să ne contactați.Am putea accepta T/T,Western Union ,Paypal și altele . Haide ,cantact noi ,un minut de timp, vă va salva o mulțime de bani și de a găsi mulțumit furnizor . O(∩_∩) O~
Sclipici De Aplicare :
Despre livrare :
1. De obicei transport gratuit vom fi expediate China Post Air Mail dacă aveți nevoie și să plătească suplimentar pentru viteza în regim de urgență serviciul de transport maritim. Vă rugăm să NU cumpere dacă nu sunteți de acord cu transport maritim de timp. Sau dacă mai ai nevoie rapid de transport maritim,doar vă rugăm să ne contactați .Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este compensată cu adresa ta reală înainte de plasarea comenzii. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese. O taxă vor fi obligați să retransmită postul înapoi.
3 .Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
Despre Feedback-Ul :
Dragilor ,vom încerca să facem 100% satisfacție a clienților, dar avem nevoie pentru a contacta cu prima. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ! Vom face noastre cele mai bune pentru tine !

R

Cele mai bune oferte din categorie