.

.

Totoro mouse pad 900x300x3mm pad pentru mouse-ul Superb notbook calculator mousepad anime jocuri padmouse gamer keyboard mouse-ul mat

Totoro mouse pad 900x300x3mm pad pentru mouse-ul Superb notbook calculator mousepad anime jocuri padmouse gamer keyboard mouse-ul mat

RON 67.00
RON 83.96
-20 %
Bunuri


dacă doriți să aveți tine de design,puteți trimite-mi poza pentru pad personalizat. aceasta dimensiune Avem, de asemenea, 2mm 3mm 4mm grosime pad ,dacă aveți nevoie de
vă rugăm să Contactați-mă
Vom face mai mult de brand noi modele de mouse pad-uri în conformitate cu tendință de moda. Imprimate imagini sunt de înaltă definiție, highfidelity și au următoarele caracteristici :
1. Mouse pad-ul este fabricat din cauciuc natural, în loc de regenerat cauciuc.
2. Superbe culori și efecte HD asigurați-vă că nu veți pierde fidelitatea. Noastre mouse pad-uri sunt mult mai bine decât media de imprimare lot mouse pad-uri care pot fi spălate de peste si peste din nou, și încă rămâne în culoarea originală.
3 .Deși nu au aderenta din cauciuc regenerat mouse pad-uri, partea inferioară a mouse-ului nostru pad are coeficient de frecare mare, astfel încât se poate înțelege orice tip de desktop.
4. Culoarea de suprafață nu va afecta poziționarea precisă de fidelitate mouse-ul. În plus, suportul este moale și elastic; este confortabil de utilizat precum și a proteja încheietura mâinii.
5. Noastre mouse pad-uri pot fi personalizate; puteți alege propria imagine favorabilă pentru a imprima.
Special suprafata matasoasa, mai precis mouse-ul de poziționare, HD efect, foarte mare viziune și pentru a muta spațiu.Acest produs este cel mai bun cauciuc natural acoperi pânză mouse-pad în prezent.Promitem că ne mouse pad-uri nu se estompeze și să rămână mereu în culoarea originală.
Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispută. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.
Transport maritim -
1. Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare după ce am primit de plată clare.
2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare înainte de cumpărare, elementul va trimite la ordinea adresa.
3. Toate elementele vor verifica cu atenție înainte de a trimite.
4. Prețurile noastre NU includ orice taxe vamale sau fiscale.
5. Element nava numai în zilele lucrătoare și nu putem oferi sâmbătă, duminică sau sărbători de livrare.
6 Livrare Tiem -. Rețineți că timpul de livrare poate varia.

R

Cele mai bune oferte din categorie