.

.

600x450mm Jocuri Largă de Mare Mouse Pad de Dimensiuni Mari Birou Mat

600x450mm Jocuri Largă de Mare Mouse Pad de Dimensiuni Mari Birou Mat

RON 43.96
Bunuri

Descriere
Material : Cauciuc
Greutate : 350g.
Culoare : orice culoare personalizate.
Design : design Personalizat de client idee.
Dimensiune : (lungime)600mm * (lățime)450mm * (Grosime)de 3mm.
Caracteristici :
1. 100% de brand nou. 2. Acest mouse pad-ului poate fi, de asemenea, utilizat ca imagine de fundal pentru desktop. 2. E plina de culoare și vii, nu se estompeze, lavabile,anti-derapare. 3. De înaltă Calitate,din import cauciuc si tesatura netedă. 4. Este perfect pentru optică și trackbal mouse-ul
Notă :
1) Poate fi un jucător va are nevoie de alte dimensiuni. Avem, de asemenea, diferite dimensiuni mouse-pad în vânzare.
2)marja De eroare : 0.5~1cm.
3) Dacă aveți nevoie de cantități mari, vă rugăm să ne contactați .
Despre Transport :
oferim transport gratuit pentru mai multe tipuri,cumpărătorul poate alege de unul singur.din cauza diferenței între fiecare țară timp de vămuire,astfel încât ,în momentul în care bunurile au ajuns este, de asemenea, diferite. Desigur,dacă doriți orice altă navă de tip, pls lasati un mesaj pentru a ne spune,va vom trimite coletul prin nava ta cale.
Despre Livrare :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elemente pentru motiv rezonabil. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

R

Cele mai bune oferte din categorie