.

.

10buc/lot 22mm 22mm lungime lățime 25mm înălțime de Înaltă Calitate Super-Conducta de Căldură din Aluminiu Negru Radiator cu Banda 3M

10buc/lot 22mm 22mm lungime lățime 25mm înălțime de Înaltă Calitate Super-Conducta de Căldură din Aluminiu Negru Radiator cu Banda 3M

RON 48.00
Bunuri

Radiator Lista L-W-H-L-W-H-L-W-H
22 x 22 x 25mm de Înaltă Calitate Super-Conducta de Căldură din Aluminiu Negru Radiator cu Banda 3 M
Radiator De Aluminiu
Dimensiune : 22mm x 22mm x 25mm
Greutate : 12g/buc
ambalare includ : 10 buc
TRANSPORT
Produsele vor fi expediate cu numărul de urmărire în programul afișat pe site Toate produsele vor fi verificați înainte de expediere. Am expediat doar la Adresa de pe Aliexpress.Vă rugăm să asigurați-vă că este corect și până la data de. Transport Logistica :
China Post,HK Post,Singpost,DHL,Fedex,TNT,etc timp de livrare : de Obicei, 15-35 de zile ,va fi amânată, de sărbători,de vreme îngrozitoare sau alte excepție riscuri.
PLATA
Alipay, Card de Credit,western union,Money Gram, etc. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW . ESCROW va ține de plată până când veți primi comanda cu satisfacție.
FEEDBACK-ul
Feedback-ul este o parte vitală a Ali comunitate și vom încerca noastre cele mai bune pentru a câștiga Positive Feedback. Vom munci din greu pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice Feedback Negativ,feedback-ul Rău nu este o modalitate mai bună de a rezolva problema. Pls contactati-ne înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ. Ca o serioasă și responsabilă vânzător,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Multumesc mult!!!
POLITICA DE RETURNARE
Facem permite schimburile în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de produs, cu toate acestea, clienții trebuie să suporte fraht de returnare și schimb. Cumpărătorii trebuie să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni sau de schimb în termen de 5 zile de cand ai primit pachetul.
DESPRE NOI
Suntem de lucru pentru a oferi cele mai bune produse și servicii!Bine ati venit la mesaj oricând și vom fi fericiți până la răspuns,de obicei, în termen de 24 de ore. : ) Putem furniza en-gros și OEM.

R

Cele mai bune oferte din categorie