.

.

300ml Aroma Difuzor Aromaterapie Lemnului Ulei Esențial Difuzor cu Ultrasunete Umidificator Ceață Rece pentru Biroul de Acasă

300ml Aroma Difuzor Aromaterapie Lemnului Ulei Esențial Difuzor cu Ultrasunete Umidificator Ceață Rece pentru Biroul de Acasă

RON 87.96
Bunuri


300ml Aroma Difuzor Aromaterapie Lemnului Ulei Esențial Difuzor cu Ultrasunete Umidificator Ceață Rece pentru Biroul de Acasă
Transport :
- Avem tot felul de mod de transport maritim, puteți să ne contactați alege preferate mod de transport maritim.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
- Comenzi procesate în timp util de la procesarea platii.
- Am doar nava a confirmat pentru adrese. deci, vă rugăm să ne lăsați o adresă corectă, atunci când plasați comanda.
-poți urmări informații de transport maritim după parcelă să fie trimis, dar unele informații nu se pot actualiza în timp, cu excepția weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. vă rugăm să înțelegere.
- Dacă aveți orice îndoială cu privire la transportul maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc atât de mult!
Servicii Și Feedback-Ul
KBAYBO se concentreze pe produse de înaltă calitate, de asemenea, posedă o bună calitate a serviciului pentru fiecare clienții.
Dacă aveți orice sugestie/problemă după primirea coletului, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da feedback neutru sau negativ , vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție satisface.
Progresul nostru pentru toate de tine!
Caracteristici :
1) Compacte și design elegant, special creat pentru cei care au o dragoste profundă pentru viață și au un gust bun.
2) Ultra-fină și uniformă ceață pentru a se asigura că fiecare ulei esențial este bine absorbit, permițându-vă să se bucure de SPA oricând și oriunde.
3) uleiuri Esențiale și ceață molecule ușor circulat în fiecare colț pentru a vă oferi o nouă experiență în condiții de siguranță, confortabil și eficient utilizarea de uleiuri esențiale.
4) Super liniștită, cu tehnologia cu ultrasunete pentru a vă permite să lucreze la usurinta, somn de sunet, și de a manipula cu ușurință munca ta.
5) Stabil și de încredere oprire automata sistem de siguranță care vă permite să vă bucurați de viață inteligentă atunci când apa este folosit.
6) a ucide în mod Eficient bacteriile si purifica aerul de îngrijire a pielii și de sănătate bună, un element esențial de paza pentru casa ta și de birou!
Operare Simplă :
Acesta este conceput cu user-friendly principiu. Operațiunea este simplă, după cum urmează :
1. Ridicați capacul; a umple rezervorul de apă.
2. Adaugă 3-5 picături de aromoterapie /ulei esențial, dacă vrei.
3. Conectați umidificator de la sursa de alimentare și apăsați "MIST" pentru a alege modul dorit.
4. Apăsați "LUMINA" pentru a schimba culoarea
Taste Funcționale :
"CEAȚĂ" : Alege timp de 1 oră/3 ore/6 ore/de echilibru pe.
"Lumina" : Rândul său, pe lumina LED-uri, culoarea se va schimba în mod automat.
Apăsați butonul "Lumina" din nou să înghețe culoarea pe care doriți. Apăsați din nou pentru a schimba o altă culoare. 7 culori sunt disponibile. Fiecare culoare este reglabil între luminos și întunecat.


R

Cele mai bune oferte din categorie