.

.

Germania PolyWatch Scratch Remover Paste 5g Eliminarea Ușoară Zgârietură Crema Pentru Reparații Acrilic din Plastic cadran precum Swatch

Germania PolyWatch Scratch Remover Paste 5g Eliminarea Ușoară Zgârietură Crema Pentru Reparații Acrilic din Plastic cadran precum Swatch

RON 25.40
Bunuri


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet!
Nume Produs : Scratch Remover Crema
Brand : Poly Watch (Origine : Germania)
Net Greutate : 5g (5ml) în General, acesta poate fi folosit mai mult de 10 ori.
Notă : Acest produs este potrivit doar pentru acril articole din plastic, alte materiale cum ar fi sticla minerala sau pietre pretioase nu pot fi folosite cu ea.
Acest produs include un LIBER profesionist cârpă de curățare.
Cel mai bun ștergându-metoda :
În primul rând, trebuie să ștergeți curat suprafața obiectului cu un prosop moale.
Apoi, frotiu crema de reparații la suprafață, și așteptați timp de 8 minute.
Apoi ștergeți înainte și înapoi cu o cârpă de curățare.
În cele din urmă, curat cu un prosop moale.
Toate imaginile sunt fotografii reale :
Notă despre livrare :
Timpul de expediere mulți țară normală este de 7 - 39 zile lucrătoare (Rusia 10 - 60 de zile lucrătoare, Brazilia 20-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.
Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.
Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.
NOTĂ :
ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.
Feedback : Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Aliexpress la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

R

Cele mai bune oferte din categorie