.

.

Piese de schimb pentru statie meteo (Emițător / termo hygro senzor) 433Mhz

Piese de schimb pentru statie meteo (Emițător / termo hygro senzor) 433Mhz

RON 53.00
RON 64.24
-17 %
Bunuri


Această listă include : 1 set de piese de schimb pentru statie meteo (termo hygro senzor / transmițător)
Aplicație :
Este pentru testarea umiditate și temperatură, și de a transmite datele de la stația principală.
Frecventa : 433 MHz
Remarca :
Acesta este conceput pentru cele de mai jos, stația meteo , ne-am nu sunt sigur că se poate potrivi pentru alte stație meteo.
Plata
· Vă rugăm să acorde termen de 3 zile după licitație.
· Vă rugăm să ne contactați pentru dumneavoastră de plată dacă aveți orice problemă.
Detalii livrare
· Elementul dvs. va fi livrat în termen de 48 de ore în zile lucrătoare, în cazul în care plata pentru comanda este eliminat înainte de ORA 8 PST de zi cu zi (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbători). Dacă există o excepție, vă vom informa.
· Cumpărător, în calitate de importator, este responsabil pentru plata vămuire cost sau FISCALE aferente.
Termeni de vanzare
· Feedback-ul pozitiv este viața noastră. Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună. Ne pasă de clienții noștri fideli. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Lăsând feedback neutru sau negativ nu poate rezolva problemele.
Despre noi
· Bine ati venit la magazinul nostru. Suntem specializati pe de Economisire a Energiei electronice : încălzitor de apă Solar și controlere, stații de pompare, controler de încărcare solar, invertor, Lămpi SOLARE, etc. vă Rugăm să ne viziteze des. Suntem încântați să lucreze cu tine!
Contactati-ne
Toate de comunicare este manipulat prin intermediul e-mailuri și ALI mesaj. Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil.

R

Cele mai bune oferte din categorie