.

.

AUTOTOP zonă de la Distanță taxa de transport vă rugăm să fiți rețineți acest lucru este doar pentru a primi bani pentru DHL/FEDEX/TNT shipping

AUTOTOP zonă de la Distanță taxa de transport vă rugăm să fiți rețineți acest lucru este doar pentru a primi bani pentru DHL/FEDEX/TNT shipping

RON 192.00
Bunuri


Vă rugăm să verificați de mai jos de livrare pe termen lung, dacă în zonă sunt aparțin zonă de la distanță (poate fi verificat pe DHL/FEDEX-ul oficial) , DHL/FEDEX nevoie pentru a încărca 38 de DOLARI înainte de expediere.
dacă nu sunt dispuși să plătească pentru rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați , vom schimba la hongkong post de transport maritim pentru tine pentru gratuit.
vă mulțumesc!
Autotop echipa de service
Acceptam Alipay, Transfer Bancar, West Union, Paypal, card de credit și alte modul de plată. Vă rugăm să ne contactați direct sau lăsați-ne un mesaj pe ordinea mesaj fără plată. Va vom contacta imediat.
1. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1 funcționează după verificarea plății trecut pe aliexpress. 2. Livrare timp de aliexpress standard de transport maritim va avea 12-30 zile depinde de locații diferite. Accelerate de transport (DHL/FEDEX/EMS, etc) va costa 3-7 zile pentru livrare. 3. Dacă adresa de livrare(DHL/FEDEX/TNT) aparține zonă de la distanță, vom percepe 38 plus ca zonă de la distanță taxa de livrare. În caz contrar, ne puteți oferi o adresă sau am expediat-o prin HK POST, sper ca te-ar putea înțelege. 4. Pentru Drop-shipping, vă rugăm să lăsați cu clientul dvs. este adresa corectă, așa că am putea nava-l la clienții dumneavoastră direct.
1. Toate produsele au trecut de două ori testul de calitate înainte de expediere efectuate de către produce și Auto Tops Echipe.
2. Dacă ați primit produsele au probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați imediat, ne va fi de a răspunde înapoi la tine în termen de 5 ore.
3. Toate Auto Tops produsele au garantie 1 an minim, de 30 de zile de returnare și rambursare completă sau schimb una nouă, vă rugăm să citiți mai jos returnării sau procesul de schimb cu atenție înainte. Asigurați-vă că veți obține noastre se întorc adresa și declare ca "cadou" și o valoare scăzută de pe pachet.
1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme. 2. Vă rugăm să ne contactați prin Trade Manager sau Scrisori înainte de a pleca neutru(3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a oferi un răspuns satisfăcător!

R

Cele mai bune oferte din categorie