.

.

Transport gratuit IPHCAR Styling Auto Super-Luminos LED-uri Proiector Lentilă cu LED-uri Albe Halo Înger High Low Beam Bi Lentilă LED Faruri

Transport gratuit IPHCAR Styling Auto Super-Luminos LED-uri Proiector Lentilă cu LED-uri Albe Halo Înger High Low Beam Bi Lentilă LED Faruri

RON 743.60
Bunuri


Transport gratuit IPHCAR Styling Auto Super-Luminos LED-uri Proiector Lentilă cu LED-uri Albe Halo Înger High Low Beam Bi Lentilă LED Faruri
Caietul de sarcini :
New Sosire Nou Concept
A scăpa de a "ține la un miniute" de lămpi hid , LED Bi-Xenon Proiector Lentilă poate ajunge la INSTAN LUMINOASE
De joasă tensiune - o pereche ajunge doar 7 A curent, care poate asigura o buna protectie pentru masina ta.
80000 de ore-durată de viață : design personalizat, încercați toate detaliile pentru a prelungi durata de viata design inovator pentru o mai bună ventilație la proiector lentilă
Pachetul include :
2 buc LED-uri proiector lentilă
2 buc proiector giulgiul cu LED inel
Notificare
Acest proiector lentilă se potrivește H1, H4 și H7 model de masina.
LHD poate alege.
LHDMâna Stângă a conducătorului auto, stă pe partea stângă.
Imagini Detaliate :
Transport
Am expediat în întreaga lume, cu excepția unor zone izolate.Dacă vă aflați în această domenii, vă rugăm să ne contactați.
Comenzile procesate în termen de 3-5 zile de plată, de verificare.
Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. și adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.
Dacă nu ați primit transportul în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom verifica transportul pentru tine și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Serviciile Noastre
1.Nostru facilitate avansată și tehnologie asigura că putem oferi un serviciu bun pentru OEM și ODM de proiecte.
2.Perioada de garanție este de 12 luni.
3.Îndeplinite înainte de-vânzare, vânzare, post - vânzare.
Feedback-ul
1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul, vom face același lucru pentru tine.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
4. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție. Suntem angajamentul de a furniza clienților cu satisfacție de 100% .
Garanție :
Deschide și de a verifica produsele, asigurați-vă că este intact înainte de utilizare.
Apoi vom trimite înlocuire la tine cât mai curând posibil.
12 luni garanție de Producător, cumpara cu incredere.
Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când ați primit element, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru unul nou sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.
Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.
De returnare este de a fi plătit de către cumpărător. Compania Imformation Guangzhou Cindy Electronice și Tehnologie Co,Srl au două brand : Vision și IPHCAR. Viziune și IPHCAR sunt specializate în Ascuns Proiector Lentilă, Lampă de Ceață, LED DRL, Angel Eyes și s-a Ascuns timp de 6 ani. Avem echipa de profesionisti in producerea si vanzarea de hid xenon proiector lentilă. De bună calitate și servicii sunt mulțumit de întreaga lume clienți.Noi en-gros china furnizor oferind OEM ODM service,ajutându-vă dezvolta afacerea dvs. și a obține mai mult profit este scopul nostru final. De ce ne alegeti pe noi? 1. Suntem profesionale cu led lumina auto producător, nici a treia a cotei de profit. 2. Răspuns rapid pentru anchetă și de aprovizionare viață lungă serviciul tehnic. 3. De bună calitate, la un an de garanție , orice problemă s-a întâmplat în timpul timp de garanție, vă putem trimite înlocuire după obținerea de produse proaste imagini sau clipuri video de la cumpărător. 4. Puternic R&D capacitate, avem mai mult de 6 ani de experiență de fabricație în domeniul iluminatului auto. 5. Sprijinirea produse Personalizate de la cumpărător.

R

Cele mai bune oferte din categorie