.

.

Atreus Auto Lumini de Zi cu LED Pentru Mercedes W203 W211 W204 W210 Porsche 911 Cayenne Pentru BMW E46 vw polo DRL led Lampă de Ceață

Atreus Auto Lumini de Zi cu LED Pentru Mercedes W203 W211 W204 W210 Porsche 911 Cayenne Pentru BMW E46 vw polo DRL led Lampă de Ceață

RON 40.00
RON 71.20
-44 %
Bunuri


Atreus 1 Pair Auto Lumini de Zi cu LED 12 V si 6 LED DRL becul Lămpii de Ceață kit Universal Pentru automobile led drl accesorii
Caietul de sarcini : LED lumini : 6 LED-uri Dimensiune : 175 mm*40mm*23mm Tensiune : DC12 V și DC24 V Emit Culoare : Alb Lightbar Culoare : Negru de Înaltă luminozitate : 10000-12000 MCD. De economisire a energiei : 12 V5 W echivalent a 40 W tungsten lampă de luminozitate. Caracteristici : puteți conecta diurne linie de lumină, lumina de ceață linie și linia de motor. 2 buc/set de zi cu LED-uri de lumină cu luminozitate Ridicată. Mediu prietenos și de economisire a energiei Ușor de Instalare OEM și ODM sunt binevenite Durabil și non-decolorare Aplicație :
Masina de zi de funcționare lumină,
Lumina de ceață,
Decorative de lumină.
Pachetul Inclus :
2x auto lumini de zi de funcționare.
Transport și taxe Vamale probleme
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată. Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și de TVA/GST. Pentru multe țări, poate că cumpărătorii vor trebui să plătească taxe vamale. Te rog nu confunda diferența dintre costul de transport maritim și de taxe vamale, și nu lăsați feedback-ul negativ pe motiv de taxe vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin. PS : Rusia, SUA, AU nici taxe vamale.
Garanție Și Garanție
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

R

Cele mai bune oferte din categorie