.

.

Safego 10W LED-uri lampa de LUCRU 12V cu led tractor lumini de lucru de conducere off-road 4X4 ATV-uri auto motociclete led Lumini de Ceață pentru camioane rotund

Safego 10W LED-uri lampa de LUCRU 12V cu led tractor lumini de lucru de conducere off-road 4X4 ATV-uri auto motociclete led Lumini de Ceață pentru camioane rotund

RON 46.00
RON 59.60
-23 %
Bunuri


LED de putere
10 W
Descriere LED-uri
1buc*10 W intensitate mare Led-uri
Tensiune de operare
DC 10-30 V
Rata de rezistent la apa
IP68
Culoare :
Alb : 6000 K-6500 K
Temperatura de lucru
-40°C - 55°C
Ambalare
Alb sau maro cutie
Opțional fascicul
La fața locului/Inundații/Combo beam
Materia
Carcasă din aluminiu turnat sub presiune
Obiectiv
Pmma lentile
Accesorii :
suport din otel inoxidabil
Timp de garanție
1 an
Acest lucru a CONDUS lumina de lucru poate oferi un luminos și de lumină de mare Intensitate, care este mult mai ușor de a lucra sub decât convenționale de lumină. Se poate economisi mai multă energie,mai eficient și de a proteja mediul.Excelent pentru ATV-uri, Proiect Vehicule, SUV, Excavatoare, Incarcatoare frontale, Camioane, Tractoare, orice vehicule sau utilaje grele, etc.
Avantaj :
1. LED chips-uri de la NOI.
2. Corpul acesteia este fasterradiating pentru aluminiu,rezistenta la temperaturi ridicate,frumusetea exterioara.
3. Lampă capac adoptat germania pmma tehnologie,goodvitreousness,anti temperatură ridicată/scăzută izbucni.
4. Lampă reflector used Itlian optic de reflexie proiector lentilă,timp reflecta distanta.
5. Repara dispozitivul from Japanese companiile aeriene strângeți tehnologie,stainlesssteel,shakeproof,rugină-dovada,dovada de apă.
6. De economisire a energiei,highbrightness,durată lungă de viață,adoptată japoneză tehnologie de încapsulare.
Diferența dintre un proiector și un reflector :
* Un reflector are un fascicul îngust care concentrateslight pe o suprafață mică.
* Un proiector este construit în așa fel încât lumina care se răspândește pe o arie largă.
* Cu un reflector veți vedea lucrurile mai departe infront de tine cu toate acestea, se va lăsa totul alături de tine în întuneric cu afloodlight inversă este cazul.
* Pentru că lumina este mai concentrată, un reflector willappear mai luminos decât un proiector, dar numai în cadrul restrâns fascicul. Aspotlight este mai potrivit pentru iluminarea obiectelor și un proiector este moresuited pentru iluminarea zone.
Aplicație :
offroad vehicul, Atv-uri, camioane, vehicule de inginerie (excavator,treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc.),vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, militarycommand vehicul) stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul și tancuri.
Munca/Loc/Zi/lampa de Ceață,Disponibile în auxiliara lampa pentru, SUV-ul bara de protecție, pentru pompieri,ambulanță și mașină
Interior si Exterior foloseste
Munca/Loc/Zi/Ceață Disponibile pentru Camioane,SUV-bara de protectie; lumina de Lucru, pompieri,ambulanță; Agricultura, minerit, stivuitor, iluminat exterior; Excavator, off-road, și Echipamente Grele.
Cerere : Disponibil pentru vehicul offroad, atv-uri, camioane, vehicule de inginerie(excavator, treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc. ), vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, comandamentul militar vehicul)stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul, și tancuri.
Înapoi lumina
Off-Road De Iluminat
Camion, Remorcă De Iluminare Interioare Si Exterioare
Construcții De Iluminat
Grădină, Curte De Iluminat
Barca Lumina
Locului De Întâlnire
Fascicul De Inundații

R

Cele mai bune oferte din categorie