.

.

Safego 2x 4 27W LED-uri lampa de Lucru 12V 24V off road 4X4 Camioane ATV 4WD Tractor condus offroad lumini de inundații loc de Lampa

Safego 2x 4 27W LED-uri lampa de Lucru 12V 24V off road 4X4 Camioane ATV 4WD Tractor condus offroad lumini de inundații loc de Lampa

RON 76.00
RON 103.96
-27 %
Bunuri


Caietul de sarcini : LED Putere : 27 W Tensiune de Operare : 10-30 V DC rata de rezistent la apa : IP 67 9pcs*3w intensitate mare Led-uri de Lumin : 1755um Curentului 1.7 O @ 13 V, 0.9 [email protected] V Optional Culoare : Negru Temperatura de Culoare : 6500 K Material : carcasă din aluminiu turnat sub presiune Pmma lentile Opitonal Fascicul : Flood beam (60 de grade), Spot beam(30 de grade) 30000 ore mai presus de viața tim Acest lucru a CONDUS lumina de lucru poate oferi un luminos și de lumină de mare Intensitate, care este mult mai ușor de a lucra sub decât convenționale de lumină. Se poate economisi mai multă energie,mai eficient și de a proteja mediul.Excelent pentru ATV-uri, Proiect Vehicule, SUV, Excavatoare, Incarcatoare frontale, Camioane, Tractoare, orice vehicule sau utilaje grele, etc.
Avantaj :
1. LED chips-uri de la NOI.
2. Corpul acesteia este fasterradiating pentru aluminiu,rezistenta la temperaturi ridicate,frumusetea exterioara.
3. Lampă capac adoptat germania pmma tehnologie,goodvitreousness,anti temperatură ridicată/scăzută izbucni.
4. Lampă reflector used Itlian optic de reflexie proiector lentilă,timp reflecta distanta.
5. Repara dispozitivul from Japanese companiile aeriene strângeți tehnologie,stainlesssteel,shakeproof,rugină-dovada,dovada de apă.
6. De economisire a energiei,highbrightness,durată lungă de viață,adoptată japoneză tehnologie de încapsulare.
Diferența între afloodlight și un reflector :
* Un reflector are un fascicul îngust care concentrateslight pe o suprafață mică.
* Un proiector este construit în așa fel încât lumina care se răspândește pe o arie largă.
* Cu un reflector veți vedea lucrurile mai departe infront de tine cu toate acestea, se va lăsa totul alături de tine în întuneric cu afloodlight inversă este cazul.
* Pentru că lumina este mai concentrată, un reflector willappear mai luminos decât un proiector, dar numai în cadrul restrâns fascicul. Aspotlight este mai potrivit pentru iluminarea obiectelor și un proiector este moresuited pentru iluminarea zone.
Aplicație :
offroad vehicul, Atv-uri, camioane, vehicule de inginerie (excavator,treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc.),vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, militarycommand vehicul) stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul și tancuri.
Munca/Loc/Zi/lampa de Ceață,Disponibile în auxiliara lampa pentru, SUV-ul bara de protecție, pentru pompieri,ambulanță și mașină
Interior si Exterior foloseste
Munca/Loc/Zi/Ceață Disponibile pentru Camioane,SUV-bara de protectie; lumina de Lucru, pompieri,ambulanță; Agricultura, minerit, stivuitor, iluminat exterior; Excavator, off-road, și Echipamente Grele.
Cerere : Disponibil pentru vehicul offroad, atv-uri, camioane, vehicule de inginerie(excavator, treedozer, cu role rutier, buldozer, macara, camion miniere etc. ) , vehicule speciale(pompieri, masini de politie, salvare vehicul, vehicul de comunicare, comandamentul militar vehicul)stivuitor, trenuri, cu barca, cu autobuzul, și tancuri. Înapoi lumina
Off-Road De Iluminat
Camion, Remorcă De Iluminare Interioare Si Exterioare
Construcții De Iluminat
Grădină, Curte De Iluminat
Barca Lumina

R

Cele mai bune oferte din categorie