.

.

Transport Gratuit! 10buc Calitate Superioară B 57 O Versiune Profesională Supercardoid Portabile Dinamic 57A Microfon cu Fir Microfone Mic

Transport Gratuit! 10buc Calitate Superioară B 57 O Versiune Profesională Supercardoid Portabile Dinamic 57A Microfon cu Fir Microfone Mic

RON 1011.92
Bunuri


Transport Gratuit! Calitate De Top Versiune! Unul dintre cele mai Bune din Lume Cursă Microfoane! Aceasta este o putere mare supercardoid microfon dinamic proiectat pentru sunet profesional de armare și un proiect de studio de înregistrare. Se menține un adevărat supercardoid model în întreaga sa gamă de frecvență. Acest lucru asigură câștig mare-înainte de a-feedback-ul, maxim izolare de la alte surse de sunet, și minim off–axis ton colorație. Excelent pentru acustice și electrice, instrumente, precum și pentru voce, extrem de versatil microfon dinamic oferă optim căldura și prezența. Aplicațiile tipice includ tobe, amplificatoare de chitara, alama, de suflat din lemn și voce. Caracteristici dintr-o Privire : Adaptate răspuns în frecvență oferă tobe, chitare, voce, și coarne cu sunet de calitate studio. Uniforma supercardoid model pentru high gain-înainte de a-feedback-ul și serviciile oferite de respingere din afara axei de sunet. Oțel călit, plasă de grila, care facilitează utilizarea de efectul de proximitate și rezistă la uzură și abuz. Neodim magnet pentru ridicat semnal-zgomot de ieșire. Avansate pneumatic shock mount sistem care minimizeaza transmiterea mecanică de zgomot și vibrații. Răspuns în frecvență : 40 la 16.000 Hz. Ridicata Pachetul Include : 10 x TQ Versiune Microfon 10 x Microfon Titularul 10 x Suport Șurub 10 x Manual de Utilizare de 10 x Sac de Depozitare de 10 x Pachet Cutie.
Va garantam toate foto este real, puteți obține ceea ce vedeți în imagine.
Specialistul nostru & servicii
Cele mai multe dintre produsele noastre vin din export profesional fabrică mare, toate produsele noastre sunt atent selectate, imaginea este luată de adevărat produse, de înaltă calitate, stil la modă, deși nu sunt cel mai mic pret,motivele cred că veți obține ceea ce plătiți pentru!
· Suntem un grup de tineri parner, sper ca fiecare cumpărător poate deveni partenerul nostru, desigur, după achiziționarea de produse de la noi, credem că va deveni prietenii noștri și să ne susțină.
plata :
· Pentru a asigura siguranța ambele conturi,vom accepta Escrow,card de credit.
· Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
· Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Transport :
· Va garantam pentru a navei în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii (cu exceptia sarbatorilor).
· Odată ce plata este primită, vă rugăm să permită pentru trimiterea comenzii. Livrarea pentru țara dumneavoastră poate dura de la 5 la 25 de zile lucrătoare după ce comanda a fost expediată. Unele ori elemente va fi amânată din cauza unor motive neașteptate. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul a depășit 30 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători. Numărul de urmărire nu va oferi. Nu vom răspuns pentru urmărire de e-mail în primele 10 zile după plata finalizată. Vă rugăm să înțelegeți că cel mai internațional întârzierile de livrare sunt poștale întârzieri care noi nu suntem conștienți de până la tine să ne anunțați.3 ZILE
Tara
Timpul De Procesare
Ajunge timp de către EMS
Ajunge timp de
China Post (Hong Kong) Air Mail
Ajunge timp by DHL
Ajunge timp by UPS
Statele UNITE ale americii
5 zile
5-8days
15-25days
2-5 zile
2-5 zile
Europa
5 zile
5-8days
25-30 de zile
2-5 zile
Asia
5 zile
3-5days
20-30 de zile
2-5 zile
Altele(Cum Ar Fi Brazilia, Rusia, Italia..)
5 zile
5-15zile
30-45 de zile
· EMS express shipping, de obicei, durează 3-8 zile lucratoare depinde de țara livrate.
Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
· În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca "DARUL" cu valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
· Timpul de livrare este de aprox. 7 la 20 de zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Publice, de Vacanță) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .

R

Cele mai bune oferte din categorie