.

.

12pcs/lot lenjerie de pat clipuri asternuturilor de pat set de clești cuvertură elemente de fixare elastice clipuri pentru pat din oțel inoxidabil clip #20

12pcs/lot lenjerie de pat clipuri asternuturilor de pat set de clești cuvertură elemente de fixare elastice clipuri pentru pat din oțel inoxidabil clip 20

RON 34.20
Bunuri


Un Set de 12 Buc Foaie de Prindere
Descriere :
am găsi Întotdeauna foaie de mizerie după ce te trezești? Ai nevoie de acest set de patru foaie de prindere cu inox cromat cleme de fier. Acest design poate deține în cele patru colțuri ale foaie mai stricte și nu se va rupe preferate foaie. Fiecare gospodărie are nevoie de mai mult de un set.
am Mare pentru lenjerie de pat satin foaie, huse pentru saltele, pături, etc.
l Element Dimensiune : Aproximativ 21 cm(8.27") Timp
Pachetul inclusiv :
l 1 x Un Set de 12 Buc Foaie de Prindere cu Cleme de Fier Cromat
am Combinat cu transport maritim este încurajată. Pentru a achiziționa cantități mai mari de 15 sau mai mult, vă rugăm să contactați-ne pentru reduceri speciale și de transport maritim aranjament.
Dacă aveți alte probleme cu patul ,credem că acest lucru poate ajuta!
Calitate de Top foaie de prindere,mai bine decat cele din plastic
Pozele de mai jos vă învață cum să folosească
Nostru clești de calitate superioară
b mai bine decat cele din plastic
(pozele de mai jos pentru a compara)
Ce metode de plată pot folosi?
În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, Master Card, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, Web Money și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Ali Express în viitor.

R

Cele mai bune oferte din categorie