.

.

Home textile gri inima mângâietor acoperi star 200*230 regina plapuma din bumbac om quilt pânză doona acoperi edredon casal 1 buc

Home textile gri inima mângâietor acoperi star 200*230 regina plapuma din bumbac om quilt pânză doona acoperi edredon casal 1 buc

RON 135.00
RON 270.72
-50 %
Bunuri


Servicii personalizate :
Dimensiune - Ne pot face pe comandă dimensiuni pentru tine, în cazul în care dimensiunea de mai jos nu se potrivește pat, plz vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct.
Model - avem mai mult de 40 de modele pentru a alege în această serie, dacă nu găsești ceea ce îți place aici, plz lasa-ne adresa dvs. de Email, va vom trimite toate modelele de la tine.
Material : 100% bumbac, reactive de imprimare.
Carpetă acopere Regina dimensiune : 200*230cm (1 buc)
(nu includ plapuma, perna, foaie, plat)
avem același stil de pernă, foaie, plat, cearșaf, de dimensiuni mari, plapuma, perna, dacă aveți nevoie, vă rugăm să faceți clic de mai jos.
Foto detalii :
Pentru Livrare :
Vom nava în termen de 24 de ore, prin China Post, Ittla, TNT, Fedex, UPS, DHL, EMS. De TAXARE, Aramex.
Prima spălare,
puteți adăuga o lingură de sare în apă rece; apa trebuie să fie mai mică de 30 de grade celsius. Și data viitoare, poate ne spele seturi de lenjerie de pat in masina de spalat, desigur, nu este necesar să adăugați sare mai mult.
Feedback-ul
Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback. Desigur, atunci când ai ceva nemulțumit, puteți, de asemenea, spune-ne, vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema până când poate să ne dea 5 stele. Eu cred că trebuie să fi plăcut surprins atunci când primiți comanda.

R

Cele mai bune oferte din categorie