.

.

Ridicat piciorul sexy cureaua boxeri lenjerie intima barbati din bumbac cu dungi suspensor push up panty gay de sex masculin cuecas pantaloni scurti marimea M-XL brand

Ridicat piciorul sexy cureaua boxeri lenjerie intima barbati din bumbac cu dungi suspensor push up panty gay de sex masculin cuecas pantaloni scurti marimea M-XL brand

RON 27.40
Bunuri


M plat Mărime Talie 35 CM Talie : 71-78 cm/30-32inch
L Dimensiune plat Talie 37 CM Talie : 78-84cm/32-34inch
XL Dimensiune plat Talie 39 CM Talie : 84-92cm/34-36 inch pe
Informații de transport maritim
Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliată și corectă de informații cum ar fi numele complet al persoanei de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații,astfel încât comenzile pot fi livrate la tine rapid și fără probleme.
Culori Si Dimensiuni
Imaginile sunt probe numai pentru referință. Din cauza diferitelor fotografie de unghiul si lumina, și stabilirea, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.
Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. Dimensiunea de măsurare de diferite mărci ar putea fi diferențe, și pot exista mici diferențe între uite pe un a prezentat modelul și uită-te pe tine din cauza diferențelor în cifre. Vă rugăm să vă rugăm să consultați dimensiunea și descrierea cu atenție înainte de cumpărare.
Taxele De Import :
Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Ne trimite bunuri ca un "CADOU", și mark cea mai mică valoare. Usuallyt nu este obligat să plătească taxe vamale. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Puteți, de asemenea, ca cele de mai jos....

R

Cele mai bune oferte din categorie