.

.

Lanterna LED CREE XM-L2 Alb sau galben pot alege lampă portabilă de Camping Aventura de Vânătoare LED Proiector

Lanterna LED CREE XM-L2 Alb sau galben pot alege lampă portabilă de Camping Aventura de Vânătoare LED Proiector

RON 88.00
RON 104.00
-15 %
Bunuri


Descrierea produsului : - Brand : BRETT Caz Material : Aluminiu de Aeronave de viață a Lămpii : 100.000 de ore de culoare de Lumină : Alb lumina : CREE XM-L2 Galben lumina : CREE XM-T6 Iluminat timp : 5-10 ore Interval : 500-800 de metri Boxe : High light - Medium-low - lumina Strobe-SOS Finisaj : oxid de electrozi Baterie : 4 x 18650 baterie litiu Baterie : taxa Directa Dimensiuni : 150mm x 70mm x 84mm rezistent la apa : Impermeabil viața Greutate : 410g Utilizări : de Vânătoare, Pestera, Patrulare, Camping,Casa de iluminat de Noapte, excursii
Corp de lumină : lemn Masiv de rod CNC (mașini-unelte CNC) de tăiere, materiale reale, de calitate super stabil. Lampa : Fin tip de disipare a căldurii structură solidă depozit într-o vina! Conductivitatea termică este de 2,6 ori mai mult decât convenționale lanterne, fitil de căldură emisă ușor accesibil și în timp util de export (de conducție termică a juca cele mai). Realiza pe deplin Chenggao Liang disk : Microcomputer eficient driver de curent constant bord, full Chenggao Liang, utilizarea pe termen lung extrem de eficient și stabil. Cupa lumină : Aprofundeze și să-și intensifice de placare în vid reflectorizante luminozitatea este de 1,5 ori valoarea normală cupa lumină, de condensare și o luminozitate mai bună. Compartimentul bateriei : Patru litiu paralel alimentare, subliniind lungă perioadă de timp pentru a atinge. Se aplică pentru : Vânătoare, LIN casele de ingrijire medicala, maritime de căutare și salvare, pescuit, camping, padure de aventura, alpinism, speologie, iluminat acasă și așa mai departe.
1) Plată ar trebui să fie finalizate în termen de 3 zile sau va fi anulată de către sistem în mod automat. 2) vă Rugăm să fiți siguri plata dvs. este păstrat în condiții de siguranță prin Aliexpress până la confirmarea de primirea bunurilor. 3) În scopul de a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, Aliexpress nevoie de 8-24 de ore pentru a verifica plata. Atunci comanda va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) odată ce plata este eliminat. 1) vă Rugăm să furnizați numele complet, corect codul poștal și număr de telefon valid, pentru a evita orice întârziere de livrare. 2) Ali Express Standard de Transport este bun pentru majoritatea clienților, și este în mod normal cauzată nu de taxe vamale, dar se va lua în jurul valorii de 15-60 de zile ajunge. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele. După experiența noastră, 95% bunuri poate ajunge fără taxe, dar NU suntem responsabili pentru ORICE taxe de import sau vamale întârziere. În cazul în care parcela se întoarcă înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească taxele de mai sus, ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească . Toate produsele sunt de brand nou de la producător, și a fost testat strict înainte de expediere. Orice problemă, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile va Vom returna sau înlocui produsul. 1) a Reveni în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire (exclude de transport de marfă) 2) se Întoarcă în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit. 3) Revenirea în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.

R

Cele mai bune oferte din categorie