.

.

HISMITH Sex Păpuși Realiste Cur Mare cu Vagin și Anus sex Masculin Masturbatori Plin de Silicon Papusa jucării sexuale pentru bărbați produse pentru sex

HISMITH Sex Păpuși Realiste Cur Mare cu Vagin și Anus sex Masculin Masturbatori Plin de Silicon Papusa jucării sexuale pentru bărbați produse pentru sex

RON 182.00
RON 260.00
-30 %
Bunuri


Sex Păpuși Realiste Cur Mare cu Vagin și Anus Plin de Silicon Papusa de sex Masculin Masturbatori Jucarii Sexuale pentru Barbati
Caracteristici :
1.Vagin/Anus Adult Sex Doll pentru Bărbați
2.Design actualizat,ușor de curățat.
3.Silicon&TPR,Materiale Medicale.Certificare CE.
4.Silicon făcute de comestibil ulei de silicon,inodor și insipid.Absolut sigur pentru sănătate cu cel autorizat de material de raport de inspecție
5.Moale atingere delicată,netedă și strălucitoare silicon suprafata pielii,foarte aproape de adevarata frumusete a pielii.
Dimensiune :
Papusa Dimensiune : 28*22*10 cm
Cutie de carton Dimensiune : 30*24*12 cm
Greutate : 2,5 kg/buc
Ambalare includ :
Sex Cur + vibrator ou + Tijă de Încălzire
1.Vom folosi Escrow de plată. Escrow suporta Card de Credit, Western Union, Transfer Bancar etc.
2. Pls face plata în termen de 3 zile de la efectuarea comenzii.
1. Vom livra produse prin EMS, DHL, UPS, TNT, China Post sau Hong Kong Post.
2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Timp De Livrare :
(Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.)
1. Oferim 12 luni Garantie limitata de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și /sau utilizate în mod abuziv după primire).
2. Dacă aveți orice probleme cu produsul primit, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile de la primire. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi! Dacă problema există într-adevăr, o înlocuire sau o rambursare este disponibil după ce vom primi elementele in bunuri condiție.
1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
2.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
3.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

R

Cele mai bune oferte din categorie