.

.

APHRODISIA 2 culoare negru, rose de vânzare fierbinte pur de silicon vibrator anal big butt plug silicon analsex jucarii sexuale pentru barbati pentru femei

APHRODISIA 2 culoare negru, rose de vânzare fierbinte pur de silicon vibrator anal big butt plug silicon analsex jucarii sexuale pentru barbati pentru femei

RON 43.00
RON 51.16
-16 %
Bunuri

sex anal jucărie pentru femeie Articol Nr WW140002 Numele Elementului sex anal jucărie pentru femeia Materiale Silicon Dimensiune Max D62mm, Am 114mm Funcția de rezistent la apa Baterie / Culoare negru ,roz
2016 nou silicon anal, dop de fund stabil cu ventuza puternica, sex anal jucărie pentru femeie element turnate dintr-un vibrator anal si cu un grajd sucption ceașcă de bază, silicon de calitate este pielea moale și netedă face inofensiv pentru organism.
Anal plug de jucărie sexuală include con-forma corpului și un grajd sucption pe baza, care poate fi folosit în loc de multe, ca loc de odihnă. baie. sau chiar pe perete.
Pe lângă aceasta, jucărie de sex anal plug nu suport electric. acesta poate fi folosit în orice moment și nu este nevoie să vă faceți griji despre unde să găsească baterie sau nici în dilema de putere în timpul sexsual viață.
Deci, veți obține o simt mai realist decât cu cele mai multe dildo-uri de pe piață astăzi.Robust ventuze de bază înseamnă ore de hands-free emoții!
Are suficienta grosime pentru a satisface cele mai experimentat.
anal plug de jucărie sexuală în pachet
PLATA
Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile în cazul în care comanda este invalid. AMBALARE
1. Ne-am angajat pentru a proteja intimitatea ta, nu orice cuvinte sensibile ca jucării sexuale sau sexul în port sunt afișate pe ambalaj
2. Noi folosim ambalaje ecologice, contribuie la verde și protecția mediului. TRANSPORT
1. Servicii Standard : China Post Air Mail la nivel mondial, USPS pentru statele UNITE ale americii, ambele pot fi urmărite.
2. Accelerate de Serviciu : China post EMS, care este detectabil pe web de China Post EMS.
3. Vă rugăm să completați dumneavoastră exactă, adresa de livrare, cu număr de telefon de contact etc., mai ales Rusia cumpărător, vă rugăm să confirmați numele tău complet.
4. Timp de livrare : transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mult decât de obicei
CAZ ȘI FEEDBACK-UL
1. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.
2. Orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a deschide un caz sau de a părăsi neutru / negativ feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating , vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine! REVENI
Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri. Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte. La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare. Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.
1. Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile cheltuieli. Cumpărătorii trebuie să plătească de transport maritim și de manipulare taxa ca publicitate în lista noastră pentru re-trimiterea element nou. Pentru elementele de transport gratuit, Vânzătorul va încasa efectiv de transport tariful pentru re-trimiterea.
2. Produsele trebuie returnate intacte, fără a purtat sau folosit, și cu etichetele originale și de ambalare.
3. Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus.
4. Vă rugăm să ne contactați la detalii, în primul rând, înainte de acțiune!

R

Cele mai bune oferte din categorie