.

.

4 buc EMAX ES3005 din Metal Analog rezistent la apa Servo cu Angrenaje 43g servo 13 KG cuplu pentru masina RC barca avion registrul transport

4 buc EMAX ES3005 din Metal Analog rezistent la apa Servo cu Angrenaje 43g servo 13 KG cuplu pentru masina RC barca avion registrul transport

RON 188.00
RON 198.36
-5 %
Bunuri


EMAX ES3005 din Metal Analog rezistent la apa Servo cu Angrenaje 43g servo Produse Descriere : EMAX ES3005 este o foarte mare calitate servo care este analog, echipată cu unelte de metal pentru rezistenta si fiabilitate. Specificațiile sunt foarte impresionante, masele de cuplu, viteza excelenta, rezistent la apa, perfect pentru RC elicopter, barca si masina.
Caracteristici :
100% de brand nou.
De înaltă calitate, design rezistent la apa, ideal de cazare pentru RC elicopter, barca si masina.
De înaltă precizie metal gear set.
Cu rulment, masele de cuplu, viteza excelenta, setul de viteze și caz sunt super grea.
Pachetul include servo coarne și șuruburi de fixare.
Caietul de sarcini :
Semnal : Analogic
Tensiune : 4.8~6 V
Viteza @ 4.8 v : 0.16 sec @ 60 grade.
Viteza @ 6v : 0.14 sec @ 60 grade.
Cuplul @ 4.8 v : 10.0 kg.cm
Cuplul @ 6v : 12.0 kg.cm
Dimensiuni : 38.6 * 34.9 * 18.8 mm
Greutate : 42.8 g
Plug disponibile : FUT;JR
Pachet de informații :
Dimensiune pachet : 6.0 * 5.5 * 3.5 cm / 2.4 * 2.2 * 1.4 în
Pachetul greutate : 62g / 2.2 oz
Continut Pachet : 100% De Brand Nou
4 * EMAX ES3005 metal analog servo
Transport :
Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .
Shippingtime :
Impozitul Pe Vânzări :
Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie
Plata :
Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Contactați-ne :
Biroul nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică
- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.
Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

R

Cele mai bune oferte din categorie