.

.

All-In-One Dual Cooler, Ventilatoare de Răcire Stația Suport Vertical cu 2 Controler de Încărcare stație de Andocare Pentru PlayStation 4 Pentru PS4

All-In-One Dual Cooler, Ventilatoare de Răcire Stația Suport Vertical cu 2 Controler de Încărcare stație de Andocare Pentru PlayStation 4 Pentru PS4

RON 53.00
RON 70.56
-25 %
Bunuri


PS4 Răcire Stația Suport Vertical cu 2 Controler de Încărcare de Andocare Play Stat
Caracteristici :
100% de brand nou și de înaltă calitate făcut. All-In-One : consola PS4 suport vertical + cooler + dual controller stație de încărcare + USB / HUB porturi. Dual Cooler Fanii - Ține-ți PS4 rece și calm în timp ce joacă jocuri intensive. Nu este nevoie să vă faceți griji despre PS4 fiind supraîncălzit. Dual Charging Station - stație de Încărcare cu 2 încărcător de porturi pentru a încărca atât de PS4 controlere simultan. Economie de spațiu de Design : Acest suport permite PS4 să stea vertical, care salva o mulțime de spațiu. Multi-funcțional : 2 HUB și 1 porturi USB cu ieșire puternic pentru transferul de date și încărcare. Vine cu pachetul de vânzare cu amănuntul.
1 x PS4 Suport Vertical Ventilatorului de Răcire Stație de Încărcare
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

R

Cele mai bune oferte din categorie