.

.

Auto Aprindere Sondă (HT25) lungime 2,5 metri Degradare de până la 10000:1

Auto Aprindere Sondă (HT25) lungime 2,5 metri Degradare de până la 10000:1

RON 53.00
RON 66.00
-20 %
Bunuri


Auto Aprindere Sondă (HT25) lungime 2,5 metri Degradare de până la 10000 : 1
Auto Aprindere Sondă (HT25) Auto aprindere sonda este un fel de inducție capacitate senzor, acesta trebuie să se potrivească cu un osciloscop. Prada linia are trei capete, un joint întâlni osciloscop BNC pentru utilizare, un clip de utilizare, o clemă de împământare pentru a alege de înaltă tensiune spicuite clip cu.
Aproape de utilizat, poate fi folosit pentru a testa o scânteie de aprindere secundar se suprapun val, care se suprapun val parametri, astfel realizat detectarea, diagnosticarea motorului cu aprindere poziție, face fiecare cilindru de tensiune de aprindere schimbă cu timpul direct de la osciloscop ecran.
Prada linia are trei capete, un joint întâlni osciloscop BNC pentru utilizare, un clip de utilizare, o clemă de împământare pentru a alege de înaltă tensiune spicuite clip cu. Prada decisiv de peste este un atenuator, folosit pentru prada de înaltă presiune de atenuare pentru presiune scăzută, protejând astfel osciloscop nu electrifica impact.
Atunci când este utilizat vă rugăm să rețineți :
(1) "> Test de clipuri nu direct clip in bujie, ar trebui să fie prins în conexiune bujiile de izolare sârmă, în scopul de a preveni defalcare și provoacă o stare de șoc.
(2) La distanta de alte înaltă tensiune cel puțin 2 cm în afară, ca nu cumva produce interferențe.
(3) HT25 linia de conducere lungime de 2,5 metri, degradare de până la 10.000 : 1.
1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce ne-au primit cu succes a plății.
3. Oferim regulat Post Air Mail și-au stabilit metodele de transport gratuit.
4. Deoarece comerțul este trans-naționale, precum și par avion este cea mai ieftina metoda de transport maritim, se va lua o lungă perioadă de timp pentru livrare. Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să alegeți și Exprime și să plătească taxa.
5. Noi nu suntem responsabili pentru taxe Vamale.
1. Dacă elementele sunt găsite în stare proastă atunci când a primit, vă rugăm să contactați-ne liber. Putem returna banii sau retrimite unul nou pentru tine.
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul pentru că de preferințele personale, puteți să ni-l returnați în termen de 7 zile. Trebuie să plătească transportul.
3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
1.12 luni garantie
2.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primesc articol sau cu probleme de calitate,vă rugăm să ne contactați,putem oferi reveni sau de a retrimite garanție, dar vă rugăm să oferi dovezi pentru a demonstra problema în mod activ.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

R

Cele mai bune oferte din categorie