.

.

1 Bucată Conductă Senzor Nivel Lichid Contactless la Nivel de Senzor Special Pentru Țeavă Pus Pe Perete a Conductei să Știi Nivelul de Lichid

1 Bucată Conductă Senzor Nivel Lichid Contactless la Nivel de Senzor Special Pentru Țeavă Pus Pe Perete a Conductei să Știi Nivelul de Lichid

RON 42.00
RON 59.36
-29 %
Bunuri


Conducta Senzor Nivel Lichid Contactless La Nivel De Senzor Special Pentru Țeavă
NOTĂ : când comandați, vă Rugăm să ne anunțați următoarele~
1 : Acesta este link-ul pentru DOAR 1 BUCATA WS-03 SENZOR de NIVEL, dacă aveți nevoie de mai multe, pls alege cantitatea relativă de a cumpăra.
2 : m easuring obiect : recipient sau conducta? dacă e container, pls alege WS-02; daca e teava, pls alege WS-03.
3 : Dacă alegeți WS-03 pentru conducta de măsurare, ta diametrul conductei este(8~12mm sau 12~26mm)? Vom trimite gratuit relativă a suportului odată ce știm diametrul conductei este. De asemenea, ne puteți lăsa un mesaj în scopul de observații parte despre care suportul de care ai nevoie, B sau C? am f nu remarcă în comanda dumneavoastră atunci când vă alegeți WS-03, vom trimite suport C în mod implicit.
4 : Pentru Exterior tensiune de lucru Vdd avem, 5 V sau 12/24 V două tipuri, pls remarcă în scopul despre care de alimentare doriți, vă vom trimite 12/24 V, în mod implicit, dacă nu remarca, vă mulțumesc pentru cooperare~
Principiul De Lucru :
(ieșire să fie scăzut când nu există apă, și să plecăm de mare atunci când nu există nici apă. )
Descriere Produs :
Inducerea apă senzor de nivel, trebuie doar să se agațe pe afara din container izolat, atunci când ați folosit. Acesta va ieșire un semnal electric atunci când nivelul lichidului ajunge la punctul de detectare a senzorului. Acest senzor este ușor de instalat și de folosit si cu o durata de viață durabil.
Caracteristici :
1. Contactless inducerea senzor este aplicat să fie instalat în exteriorul containerului fără contact direct cu lichidul. Nu este erodat de superacid și lichid alcalin și, de asemenea, nu este affectted de scară.
2. Inteligent de lichid-nivelul de referință de reglare și de lichid-nivelul functiei de memorie. Nivel lichid de stare este afișată prin LED-uri.
3. Corecte și stabile de Detectare. De asemenea, se poate detecta lichid de fierbere.
4. Pur circuit electronic structura, non-mecanice de lucru, stabil de performanță și durabilitate durata de viață.
5. Ridicat de stabilizare și sensibilitate, bun anti-bruiaj și nici o interferență din exterior, de către electromagnetism.
6. Puterea de compatibilitate, se poate pătrunde diferite de non-materiale metalice containere, cum ar fi plastic, sticlă, ceramică și alte recipiente. Sale de inducere lungime poate ajunge la 10 mm, și se poate detecta lichid, praf și cereale obiect.
7. Ieșire cu colector deschis, care se aplică pentru fiecare tip de circuit de control și de produs. Tensiunea este de la 5 la 24 V și max curent de ieșire este de 30 m A.
8. Instalarea este simplu și convenabil, care este, pastă și de a folosi.
Aplicate Gama :
Aparate de uz casnic produse, obiecte sanitare de control inteligent produse, de băut și de curățare a apei și de tratare a apei, echipamente de tratament medical și alimentar mecanism de echipamente, mecanism chimic și echipamente.
DIMENSIUNI :
SENZORUL de 30×19×10mm Lucru volt : 5 V/12~24 V
Ieșire Amp : 30m A
Caietul de sarcini
Conexiune și aplicarea
Manual de utilizare
Asigurați-vă că alimentarea electrică este corect înainte de a utiliza.Acesta ar trebui să fie conectat la ieșire parte și trageți în sus de rezistență R1 senzorul poate folosi în nemetal recipient, cum ar fi plastic,sticlă,ceramice, de asemenea, în țeavă.Care pot folosi banda dublu side sau suportul pentru a fixa senzorul de pe suprafața ambalajului secundar atunci când instalarea.Utilizarea de tip B sau tip C suport pentru a se potrivi dimensiunea conductei cu 8-12mm sau 12-26mm când utilizați senzor pentru a detecta nivelul de lichid din conducta de mai jos :
Nivelul de lichid de referință ar trebui să revină în centeraline de direcția verticală de inducere a senzorului în timpul instalării.După instalare,lichid de lucru la nivel de ON/OFF ar trebui să se abată în termen de 10 mm.Dacă depășește cerința,utilizați un instrument special pentru a regla din nou.
Sensibilitate metodă de ajustare
Ia QC eticheta,Utilizați un sensibil șurubelniță pentru a regla rezistor în interiorul orificiului de reglare pe partea de sus-stânga a senzorului.Atunci când LED-ul se aprinde de la stat, asta înseamnă că ajustarea este finalizată.
Dacă aveți probleme în timpul utilizării,nu puteți dezasambla produse de unul singur.

R

Cele mai bune oferte din categorie