.

.

1 buc Diametrul 14-55mm x100mm TC4 Aliaj de Titan Cilindru Industria Experiment de Cercetare DIY GR5 Ti Tija din Aliaj de Titan Bar

1 buc Diametrul 14-55mm x100mm TC4 Aliaj de Titan Cilindru Industria Experiment de Cercetare DIY GR5 Ti Tija din Aliaj de Titan Bar

RON 46.00
RON 47.96
-4 %
Bunuri


DESCRIERI
Stare : nou, in pachet neutru, timpul de transport maritim și de manipulare, zgârieturi ușoare ar putea fi făcut
Material : Aliaj de Titan TC4 (Clasa 5)
Forma : Tija Cilindrului
Dimensiune : Diametru 14-55mmx100mm (+/-0.1*+/- 1mm)
Altele : tija(s) va fi shiped ca UN întreg (de exemplu : 2 buc =200 mm lungime, etc..)
Titan elemente de fixare sunt cel mai bine cunoscut pentru a fi puternic, ușor și rezistent la coroziune. O proprietate care iese în evidență în comparație cu alte elemente de fixare din metal este că titan elemente de fixare au cea mai mare putere-greutate raport cu o densitate de 4.51 g /cm3. Ca un exemplu, titan este de 4 ori mai puternic decat 316 din oțel inoxidabil, la aproape jumătate din greutate. Acest lucru face de titan elemente de fixare ideal pentru aplicații care necesită atât luminozitate de greutate și rezistență excelente, cum ar fi petrol și gaze (down-hole), industria aerospațială, militare și sportive.
Titan elemente de fixare sunt, de asemenea, unic printre metale în industria chimică, industria de prelucrare de manipulare clor (umed) și compuși ai clorului în soluții apoase. Titan elemente de fixare sunt complet rezistente la soluții de cloruri, hypochlorites, clorați, perclorați și dioxid de clor. Ca urmare titan elemente de fixare sunt adesea utilizați în clor industriile conexe, cum ar fi celuloză și hârtie și clorosodice / înălbitor.
Titan elemente de fixare sunt, de asemenea, un material excelent pentru a preveni apa de mare la coroziune. Deoarece titan elemente de fixare pot rezista la coroziune de apă de mare până la temperaturi de 500°F (260°C), precum și de a supraviețui la adâncimi ocean peste un kilometru mai jos de suprafață, elemente de fixare din titan sunt utilizate în industria de petrol si gaze, desalinizare a apei marine și industrii.

R

Cele mai bune oferte din categorie