.

.

Imprimanta 3D Termocuplu pentru Makerbot Replicator 2/2X transport gratuit

Imprimanta 3D Termocuplu pentru Makerbot Replicator 2/2X transport gratuit

RON 95.00
RON 99.96
-5 %
Bunuri


Imprimanta 3 D Magazin de Piese
Noi oferim toate tipurile de imprimanta 3 D părți și accessiries , dacă ai nevoie de ceva care nu se poate găsi în magazinul meu, doar contactati-ma, eu va produce pentru tine. Dacă doriți prețul de en-gros , vă rugăm să contactați-mă, eu vă va oferi un pret foarte bun!
Mai Makerbot Replicator 2 accesorii :
Imprimanta 3 D Termocuplu pentru Makerbot Replicator 2/2 X
Clearance-ul personalizat : 1. Import taxe / impozite / taxe nu sunt incluse în preț. Aceste taxe sunt de vânzător de control. 2. Dacă te respinge și de a returna coletul din cauza fiscale personalizate , ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele cauzate de acest lucru, Am în mod normal, evaluate la mai puțin de pe declarația vamală de etichetă, astfel încât să nu trebuie să plătească taxe de plăti mai puține impozite. 3. Dacă aveți orice cereri speciale despre declare valoarea pls, vă rugăm să contactați cu noi.
Livrare : 1. Dacă nu ați primit pachetul la timp,vă rugăm să nu deschizi disputa fără nici un contact. Contactați-ne în primul rând. Vă vom trimite unul nou sau de a face rambursare completă. 2. Asigurați-vă că adresa este corectă.veți fi responsabil pentru toate taxele cauzate de greșit informații de transport maritim. 3. Zona de la Distanță trebuie să Adăugați dacă compania de transport maritim este DHL/Fedex/UPS, sau putem alege alte exprima de transport maritim, cum ar fi EMS/e-EMS de către noi;
Feedback-ul și service post-vânzare 1. Dacă veți găsi că există unele probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul. Crede-NE, ne Putem ocupa de toate probleme în orice moment. 2. A pleca de feedback negativ nu poate rezolva orice problemă. 3. Dacă confirma comanda la timp și să ne dea 5 stele feedback-ul, ne recompenseaza 2 -10când ai loc nou pentru data viitoare.
Garanție 1. 12 luni Garanție timp de un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Elementele defecte ar trebui să fie raportate și s-a întors cu ambalajul original. Spune-ne ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Returnare Și Rambursare 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire . 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în original pach și ar trebui să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim. 3. Va vom returna integral banii, la primirea bunului în starea inițială și aștept, cu toate componentele și accesoriile incluse.

R

Cele mai bune oferte din categorie