.

.

Geminbowl Îmbrăcăminte exterioară banda elastica Piept Liant Băiețoi Plat bumbac Vesta lungă de Sân corset Les Slim Maieu Respirabil

Geminbowl Îmbrăcăminte exterioară banda elastica Piept Liant Băiețoi Plat bumbac Vesta lungă de Sân corset Les Slim Maieu Respirabil

RON 51.96
BunuriLes cosplay Băiețoi Lung subțire Vesta cu elastic bust liant
Material :
Vesta exterior : 95% bumbac + 5% tesatura stretch
Interioare binder : banda elastica acoperite de bumbac mercerizat
Marime : S-2 XL de Transport maritim :
10-35 de zile pentru a NE/eu/AU
20-60 zile în alte țări 30-90 de zile în Africa/America de Sud/Orientul Mijlociu
La timpul de livrare poate varia de mari dimensiuni pentru diferite țări, în diferite anotimpuri, care este în afara controlului nostru, vă rugăm să permiteți posibilă întârziere din cauza neașteptate transport variație fapte pe distanțe lungi de transport. Dacă coletul nu ajunge inainte de bilete la limită ,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica starea de transport maritim,dacă s-a dovedit a pierdut,vom retrimite sau de restituire.
Termeni de s beri :
Dacă produsul primit este deteriorat sau nu mai doriți să-l păstrați,vă rugăm să ne contactați,Vom încerca să oferim cele mai eficiente soluții.
Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta.Orice feedback-ul negativ plecat înainte de a contacta nu este propice pentru a rezolva problema.

R

Cele mai bune oferte din categorie